Varmista lukitus puhelimellasi

Luotettava lukitus kuuluu turvallisen kodin perusominaisuuksiin. Kun tähän lisätään etäohjausmahdollisuus, helpottaa se useita arjen tilanteita. Voit tarkistaa tuliko lähtiessäsi ovi lukkoon sekä lukita sen tarvittaessa. Mobiilisovelluksen avulla saat myös tiedon kun lapset saapuvat kotiin.

Yale_verisure_uutuus_800x450

Apua arkeen etäohjattavalla älylukkolla

Yale ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on jatkossa aiempaa helpompaa hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon Smartlock -moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.

Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta. Lisäksi satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehille oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa.

Yale Doorman:

Yale Doorman on uuden ajan lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella, kaukosäätimellä sekä nyt myös älypuhelimella. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata.

Yale Doormanin käyttöominaisuudet tekevät päivittäisestä lukituksen käytöstäsi helpompaa ja säästyt monilta ei-toivotuilta kommelluksilta. Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Käyttö on helppoa koko perheelle.

 

  • Suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. IP55 luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
  • UV-suojattu pinta kestää pitkäaikasta altistusta auringolle ja kosteudelle.
  • Helppo asentaa.
  • Toimiii neljällä 1,5 V AA-alkaliparistolla.
  • Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin.

 

Uuden ajan älylukko kotiisi


lenkille_ilman_avainta_1920x1080
Yale Doorman / Verisure yhteensopivat tuotteet tulevat myyntiin kesäkuussa.
 
Päivitetty
2.9.2015