Uusi keittiöinnovaatio Framilla – esillä ja piilossa

A la Carte tuo markkinoille uudet persoonalliset keittiöratkaisut. Framilla-tuoteperheen uutuuksilla jokainen voi tuoda omat mielenkiinnon kohteensa näkyville. Uudet ratkaisut antavat välineet keittiön muuttuvien tarpeiden toteuttamiseen.

Tilaa A la Carten maksuton kuvasto!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Framilla-tuoteperheeseen kuuluvat lasi-ikkunalliset ja lasivitriinikannella varustetut laatikot sekä kätevät puiset monitoimilaatikot.Framilla-tuoteperheeseen kuuluvat lasi-ikkunalliset ja lasivitriinikannella varustetut laatikot sekä kätevät puiset monitoimilaatikot.

Uudet A la Carte -keittiöiden innovaatiot on lanseerattu Keittiömaailma-myymälöissä kautta maan. Innovaatioiden punaisena lankana on näyttää käyttäjänsä persoonallisuus. Keittiössä voi nyt tuoda esille tai piilottaa haluamiaan asioita, luoda tunnelmaa musiikilla ja rakentaa näin itseään inspiroivan ympäristön. Keittiö kertoo aina jotakin käyttäjästään ja A la Carte -keittiö antaa siihen uudet mahdollisuudet.

– Tapamme elää muuttuu jatkuvasti, ja sen mukana myös keittiö muuttuu. Keittiössä tehdään paljon muutakin, kuin laitetaan ruokaa. Siksi keittiötrendien ohella seuraamme elämäntavan muutoksia ja niiden pohjalta innovaatiotiimimme tuotekehittää uusia ratkaisuja, sanoo sisustusarkkitehti, Novartin tuotepäällikkö Eeva Kokkonen.

– Olemme innoissamme näistä uusista innovaatioista. Meillä on Nobia-konsernin kautta erinomaiset resurssit. Seuraavat arkea helpottavat innovaatiot ovat jo tiedossa.

Framilla-tuoteperheeseen kuuluvat lasi-ikkunalliset ja lasivitriinikannella varustetut laatikot sekä kätevät puiset monitoimilaatikot.

Framilla-tuotteilla voi luoda persoonallisen silauksen keittiöön ja tehdä säilyttämisestä sisustuselementin.Framilla-tuotteilla voi luoda persoonallisen silauksen keittiöön ja tehdä säilyttämisestä sisustuselementin.

Luo tunnelmaa keittiöön

Keittiö on paikka, jossa vietetään aikaa ja viihdytään. Framilla-tuotteilla voi luoda persoonallisen silauksen keittiöön ja tehdä säilyttämisestä sisustuselementin. Rakkaat esineet pääsevät kauniisti näkyville ja toiset voi piilottaa sopivasti. Ikkunalliset lasilaatikot ja vitriinityötasot sisävalaisulla tekevät laatikoista näyteikkunoita, ja tärkeät asiat saavat arvoisensa huomion.

Framilla-tuotteisiin yhdistettäväksi sopii hyvin jo lanseerattu Wall-seinäjärjestelmä. Seinälle tai välitilaan sijoitettavaan järjestelmään voi asettaa kätevästi esille eniten käytettävät veitset, mausteet ja vaikkapa tabletin tai keittokirjan reseptinlukua varten. Järjestelmään on helppo asentaa led-valot tarvittavaan kohtaan.

Katso Framilla-video

VIDEO/Esitys ei ole käytettävissä

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
1.7.2015