• Etusivu
  • Varusteet

Keskuspölynimurilla helposti puhdasta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.05.2015
20155_43504.jpg

Keskuspölynimurilla pidät kodin siistinä vähällä vaivalla. Imurointi sujuu kevyesti, nopeasti ja hiljaisesti. Sistem Air tehokkaat keskusyksiköt takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Kotiisi sopiva keskuspöynimuri

TECNO Style -sarjan imureita voi käyttää vain yksi käyttäjä kerrallaan. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi imurimalli kannattaa valita imuroitavan pinta-alan mukaan. Viidestä imurimallista löytyy 0-450 neliöön mitoitetut vaihtoehdot. Imuyksikköön on mahdollista lisätä myös etäohjauspaneeli.

20155_43506.jpg

Tecno R-evolution -sarjan imurit on valmistettu muovista, polypropyleenistä sekä ABS:stä, jotta laite kestää hyvin kaikenlaista pölyä. Imurit on suunniteltu ja tuotettu kaikkien voimassaolevien sääntöjen ja Euroopan direktiivien mukaisesti. Lisäksi tuotteissa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen.

Info

Info

Keskeiset ominaisuudet:

  • sisäänrakennettu imurasia;
  • putkiliitännät mahdollista liittää molemmilta puolilta (oikea tai vasen);
  • suodatinpatruuna (pölyluokka M, polyesteri, pestävä);
  • moottoria suojaava korvausilmaventtiili;
  • äänieristetty moottoritila (keskusyksikön äänenvoimakkuus alle 70 dB);
  • 1-vaiheinen sähkömoottori harjoilla ja suoralla jäähdytyksellä;
  • Soft Start -toiminto vähentää moottorin kulutusta käynnistyksen aikana;
  • Piirikortti sulakkeella varustettuna suojaa moottoria ja katkaisee päävirran ja heikkovirran
  • lämpösuoja sammuttaa moottorin automaattisesti ongelmatilanteissa;
  • 12 V liitäntä imurasioille.
20155_43507.jpg

Hanki kotiisi keskuspölynimuri helposti

Jätä yhteydenottopyyntö!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_10707.jpg
Rudus pihakivet
Hyvällä suunnittelulla pihasta saa lisää viihtyisää asuintilaa. Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja syksylläkin kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti. Pihakivi on oikea ratkaisu silloin kun haluaa pihasta näyttävän ja helppohoitoisen kymmeniksi vuosiksi.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Ensi kesän asuntomessutaloista moni on jo harjakorkeudessaan
Asuntomessuja 2008 rakennetaan merenrannalle Vaasan Suvilahteen, joka on 1970-luvun kaupunginosa aivan keskustan kupeessa. Ilmeikäs asuntomessualue virkistää ikääntyvää Suvilahtea ja toimii lähiöuudistushankkeen tärkeänä työkaluna.Vaasan asuntomessualueen rakentamistyöt ovat alkaneet jo lähes kaikilla tonteilla. Yleisiä puistoja ja saaria työstetään tänä kesänä ahkerasti, jotta ne olisivat mahdollisimman valmiita jo syksyllä 2007. Katujen rakentaminen aloitetaan keväällä 2008. Vaasan asuntomessuportit avataan yleisölle perjantaina 11.7.2008.
20214_69757.jpg
Oikea perävaunu oikeaan tarpeeseen
Onko sinulla edessä muutto tai remontti – tai oletko kenties lähdössä mökille? Onko auton tavaratilat jääneet liian pieneksi tavaroiden kuljetuksessa? Perävaunu sopii monenlaisiin kuljetuksiin työssä ja vapaa-ajalla. Sen valinnassa kannattaa olla huolellinen, että siitä olisi hyötyä mahdollisimman pitkään erilaisissa elämäntilanteissa. IKH:n Perävaunupäivä on erinomainen vaihtoehto tutustua perävaunuihin alan ammattilaisten avustuksella!
20131_33466.jpg
Turvallisin tapa lisäeristää!
Tuulensuojaus on tärkeä osa energiatehokasta eristämistä, tee se siis kunnolla ja parhailla tuotteilla. ISOVER RKL-31 Facade tuulensuojalevyissä yhdistyvät samassa paketissa toimivin tuulensuoja ja huippuluokan lämmöneristävyys. Toimiva ja tehokas runkoeristys mahdollistaa sisätöiden jatkamisen säältä suojassa ja pienentää rakennusaikaisia lämmityskustannuksia.Ulkopuolinen lisäeristäminen on riskittömämpi vaihtoehto. ISOVERin messuosastolla 5A esitetään työnäytös aiheesta. Aikataulut artikkelin lopussa.ISOVERin uusi julkisivueriste ISOVER RKL-31 FACADE on pinnoitettu tuulensuojaeriste. RKL-31 FACADE on suunniteltu käytettäväksi käiken tyyppisten rakennusten tuulensuojauksessa (myös P1 ja P2 paloluokan rakennuksissa). RKL-31 FACADE on markkinoiden ensimmäinen tuulensuojapinnoitteellinen julkisivueriste jolla on VTT:n testaama ja hyväksymä palamattomuusluokitus A2-s1,d0.Tuulensuojapinnoite on hyvin tuulta pitävä, mutta vesihöyryä läpäisevä. ISOVER RKL-31 FACADE -tuotteilla on markkinoilla olevista villaeristeistä parhaat lämmöneristysarvot, lambda Declared vain 0,031 W/mK. Tuulensuojaeristettä käyttämällä vältetään kylmäsillat ja voidaan tehdä energiatehokkaampia rakenteita.Katso rakennekirjastosta korjausvaihtoehtoja
20078_6337.jpg
Syksyä kohti
Kesä on taittumassa syksyksi ja lukuisten rakentajaperheiden mielessä on jo keväällä alkava rakennusprojekti. Toki osa aloittaa myös talvella tai kiskoo jo parhaillaan työrukkasia käsiin ja iskee lapionsa kotimaan kamaraan. Vuoden messut on messuiltu ja ideat niistä on haettu. Viimeisimpänä päättyivät Kastellin Kotimessu- ja sitä seurannut Huvilamessu-tapahtuma. Ei toki pidä unohtaa syksyn rakennusmessutapahtumia, joiden ajankohdat ja paikat löytymät messumuistiostamme.Messumuistioon...
20175_49204.jpg
Luo tunnelmallinen oleskelutila puutarhaan - rakenna oma pergola
Pergolasta on moneksi. Se on paitsi puutarhan kaunistus myös katosrakenne, joka tarjoaa suojaisan paikan esimerkiksi kesäkeittiölle, puutarhajuhlille, yhdessäololle tai multasormen vehreäksi keitaaksi. Pergola toimii myös käytännöllisenä sää- ja näkösuojana. Pergola tuo pihaan näyttävyyttä ja ryhdikkyyttä sekä jakaa kauniisti osiin suuren piha-alueen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton