• Etusivu
  • Talo

Auringonsuojaverholla sisustat lasiterassista koko perheen lempipaikan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 28.05.2015
20155_43502.jpg

Kaipaatko rauhallista lukupaikkaa, jooganurkkausta tai harrastustilaa? Lasitetusta terassista voi nauttia säästä ja vuodenajasta riippumatta, etenkin kun panostaa laadukkaisiin auringonsuojaverhoihin.

Lumonin myyntipäällikkö Antti Pulkkinen kertoo, että verhot ovat sisustuselementti jo itsessään, mutta ne tuovat myös yksityisyyttä ja tarjoavat mahdollisuuden säädellä terassille pääsevän auringonvalon määrää.

Jätä yhteydenottopyyntö Lumonin terassilasituksesta

Tilaa maksuton kuvasto!

Optimaalinen suoja ja lämpötila

Viihtyisinkään olohuone ei täysin vedä vertoja kauniisti sisustetulle, lasitetulle terassille. Suojaisa tila lähellä luontoa luo ainutlaatuiset edellytykset viihtyä. Terassin laseja avata osittain tai kokonaan lämmön ja suojan tarpeen mukaan, ja auringonsuojaverhot täydentävät kokonaisuuden. Ne tarjoavat mahdollisuuden säätää terassin lämpötila ja tunnelma juuri oikeanlaiseksi.

- Auringonsuojaverhot tuovat lisäarvoa jokaiselle, jolla on lasiterassi. Verhot mahdollistavat sen, että terassia voi käyttää ympäri vuoden. Tärkeimpiä verhoilla saavutettavia etuja ovat yksityisyys sekä liiallisen kuumuuden torjunta kesäisin, painottaa Antti Pulkkinen.

- Nykyään taloja rakennetaan tiiviisti pienille tonteille. Suojaverhojen ansiosta naapureilla ei ole suoraa näkymää terassille, ja sinne voi siirtyä huoletta vaikka vilvoittelemaan saunan jälkeen.

Valonsäätömahdollisuus tekee terassista ihanteellisen erilaisiin harrastuksiin. Täydellinen tunnelma löytyy niin kuntopyöräilijälle, taidemaalarille kuin peli-iltaa viettävälle perheellekin.

Auringonsuojaverhoissa on valinnanvaraa

Lumon-auringonsuojaverhoissa

on valinnanvaraa, ja vaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti jokaiselle se sopiva. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa, ja molemmista on tarjolla läpinäkymätön sekä läpikuultava vaihtoehto.

- Kun asiakkaan käyttötarve on selvillä, lähdemme valitsemaan verhoihin sopivaa materiaalia ja toiminnallisuutta. Läpinäkymättömän kankaan takaisinheijastuvuus on 60 prosenttia ja läpikuultavan puolestaan 42 prosenttia, Antti Pulkkinen kuvailee.

Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta. Verhojen metalliprofiilit ovat alumiinia, joka ei ruostu. Metalliprofiilien pulverimaalattu pinta on helppo pitää puhtaana tavallisilla siivousvälineillä ja –aineilla.

Verhot saa helposti syrjään, kun niille ei ole tarvetta. Lasikohtainen verho tehdään mittojen mukaan, ja sitä voidaan nostaa alareunasta ja laskea yläreunasta. Verhon voi myös halutessaan jättää keskelle lasia. Jokaisen lasielementin verho liikkuu itsenäisesti, ja verhot liikkuvat lasin mukana kaikkiin asentoihin.

Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta.
Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta.

Katso asennusvideo:

Info

Info

7 yleisintä kysymystä auringonsuojaverhoista

Mistä materiaalista verhot on valmistettu?
Polyesterikankaasta

Kuinka paljon verhot laskevat lasitetun terassin tai parvekkeen lämpötilaa?
Tarkkaa astemäärää on vaikea sanoa, sillä muuttujia on paljon. Lämpötilaan vaikuttavat esimerkiksi ilmansuunta, lasipinta-ala sekä tapa, jolla tilan ilmanvaihto hoidetaan. Merkitystä on myös sillä, onko kyseessä tiivis vai läpinäkyvä kangas.

Pimentävätkö verhot lasiterassin tai -parvekkeen?
Verhot eivät pimennä lasiterassia tai -parveketta. Kaksitoimisuuden ansiosta valon määrää voi säätää näppärästi.

Osaanko asentaa verhot itse?
Verhot on helppo asentaa. Patentoidulla pikakiinnikkeellä asentaminen käy nopeasti ilman työkaluja.

Miten verhot voi puhdistaa?
Kangas on vesipestävää polyesterikangasta. Verhot voi pestä miedolla tai kädenlämpöisellä vedellä. Liuottimia ei saa käyttää.

Ovatko verhot paloturvalliset?
Osa kankaista on palosuojattuja.

Voiko verhot laittaa muihin kuin Lumonin laseihin?
Verhot voidaan yleensä jälkiasennuksena asentaa markkinoilta löytyviin parvekelasituksiin ja ovikohtaisesti joihinkin lasiterasseihin.

Lumon Suomi Oy
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20088_12550.jpg
Lisää tilaa, viihtyisyyttä ja tyyliä
Lumon parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...Lisätietoa parvekelaseistaJätä yhteydenottopyyntö tästä!
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton