Auringonsuojaverholla sisustat lasiterassista koko perheen lempipaikan

Kaipaatko rauhallista lukupaikkaa, jooganurkkausta tai harrastustilaa? Lasitetusta terassista voi nauttia säästä ja vuodenajasta riippumatta, etenkin kun panostaa laadukkaisiin auringonsuojaverhoihin.

Lumonin myyntipäällikkö Antti Pulkkinen kertoo, että verhot ovat sisustuselementti jo itsessään, mutta ne tuovat myös yksityisyyttä ja tarjoavat mahdollisuuden säädellä terassille pääsevän auringonvalon määrää.

Jätä yhteydenottopyyntö Lumonin terassilasituksesta

Tilaa maksuton kuvasto!

aurinkosuojaverho_1

Optimaalinen suoja ja lämpötila

Viihtyisinkään olohuone ei täysin vedä vertoja kauniisti sisustetulle, lasitetulle terassille. Suojaisa tila lähellä luontoa luo ainutlaatuiset edellytykset viihtyä. Terassin laseja avata osittain tai kokonaan lämmön ja suojan tarpeen mukaan, ja auringonsuojaverhot täydentävät kokonaisuuden. Ne tarjoavat mahdollisuuden säätää terassin lämpötila ja tunnelma juuri oikeanlaiseksi.
- Auringonsuojaverhot tuovat lisäarvoa jokaiselle, jolla on lasiterassi. Verhot mahdollistavat sen, että terassia voi käyttää ympäri vuoden. Tärkeimpiä verhoilla saavutettavia etuja ovat yksityisyys sekä liiallisen kuumuuden torjunta kesäisin, painottaa Antti Pulkkinen.

- Nykyään taloja rakennetaan tiiviisti pienille tonteille. Suojaverhojen ansiosta naapureilla ei ole suoraa näkymää terassille, ja sinne voi siirtyä huoletta vaikka vilvoittelemaan saunan jälkeen.

Valonsäätömahdollisuus tekee terassista ihanteellisen erilaisiin harrastuksiin. Täydellinen tunnelma löytyy niin kuntopyöräilijälle, taidemaalarille kuin peli-iltaa viettävälle perheellekin.

Auringonsuojaverhoissa on valinnanvaraa

Lumon-auringonsuojaverhoissa on valinnanvaraa, ja vaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti jokaiselle se sopiva. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa, ja molemmista on tarjolla läpinäkymätön sekä läpikuultava vaihtoehto.

- Kun asiakkaan käyttötarve on selvillä, lähdemme valitsemaan verhoihin sopivaa materiaalia ja toiminnallisuutta. Läpinäkymättömän kankaan takaisinheijastuvuus on 60 prosenttia ja läpikuultavan puolestaan 42 prosenttia, Antti Pulkkinen kuvailee.

Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta. Verhojen metalliprofiilit ovat alumiinia, joka ei ruostu. Metalliprofiilien pulverimaalattu pinta on helppo pitää puhtaana tavallisilla siivousvälineillä ja –aineilla.

Verhot saa helposti syrjään, kun niille ei ole tarvetta. Lasikohtainen verho tehdään mittojen mukaan, ja sitä voidaan nostaa alareunasta ja laskea yläreunasta. Verhon voi myös halutessaan jättää keskelle lasia. Jokaisen lasielementin verho liikkuu itsenäisesti, ja verhot liikkuvat lasin mukana kaikkiin asentoihin.
Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta.Auringonsuojaverhot on valmistettu vesipestävästä polyesterikankaasta.

Katso asennusvideo:

7 yleisintä kysymystä auringonsuojaverhoista

Mistä materiaalista verhot on valmistettu?
Polyesterikankaasta

Kuinka paljon verhot laskevat lasitetun terassin tai parvekkeen lämpötilaa?
Tarkkaa astemäärää on vaikea sanoa, sillä muuttujia on paljon. Lämpötilaan vaikuttavat esimerkiksi ilmansuunta, lasipinta-ala sekä tapa, jolla tilan ilmanvaihto hoidetaan. Merkitystä on myös sillä, onko kyseessä tiivis vai läpinäkyvä kangas.

Pimentävätkö verhot lasiterassin tai -parvekkeen?
Verhot eivät pimennä lasiterassia tai -parveketta. Kaksitoimisuuden ansiosta valon määrää voi säätää näppärästi.

Osaanko asentaa verhot itse?
Verhot on helppo asentaa. Patentoidulla pikakiinnikkeellä asentaminen käy nopeasti ilman työkaluja.

Miten verhot voi puhdistaa?
Kangas on vesipestävää polyesterikangasta. Verhot voi pestä miedolla tai kädenlämpöisellä vedellä. Liuottimia ei saa käyttää.

Ovatko verhot paloturvalliset?
Osa kankaista on palosuojattuja.

Voiko verhot laittaa muihin kuin Lumonin laseihin?
Verhot voidaan yleensä jälkiasennuksena asentaa markkinoilta löytyviin parvekelasituksiin ja ovikohtaisesti joihinkin lasiterasseihin.
 
Julkaistu
28.5.2015