Rakennusalan parhaat paikat ja tekijät

Ammattimaisen ja sitoutuneen työvoiman löytäminen käy yhä vaikeammaksi tulevaisuuden työmarkkinoilla. Hyvät henkilövalinnat ovat menestyksen avain.

Maximus välittää rakentamisen toimihenkilöt ja ammattilaiset talon- ja infrarakentamisen sekä talotekniikan yrityksiin yli 13 vuoden kokemuksella. Tarvitseepa yritys pikaista lisäresurssia tai vakituisen tekijän riveihinsä, löytää Maximus oikeat ammattilaiset.

maximus_työ

Työnhakijoille avoimia paikkoja

Maximus välittää määräaikaisia ja vakituisia työpaikkoja rakennusalan ammattilaisille ja toimihenkilöille. Maximuksella on pitkät ja vakituiset sopimukset talonrakentamisen, infrarakentamisen ja talotekniikan yrityksiin, minkä ansiosta se voi tarjota rakentamisen ammattilaisille ja toimihenkilöille haastavia työtehtäviä.

Maximus on ammattilaisten tukena urakehityksen kaikissa vaiheissa: opiskelijoille Maximus välittää kesätyöpaikkoja, vastavalmistuneille Maximus antaa mahdollisuuden tutustua alan eri yrityksiin ja kokeneille konkareille se tarjoaa paikan näyttää osaamistaan alan halutuimmissa yrityksissä.
  • vähintään työehtosopimuksen mukainen palkka
  • hoitaa työnantajan velvollisuudet
  • mahdollisuus vakinaisiin työsuhteisiin


Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus:

Rakentamisen ammattilaiset

Työpaikat toimihenkilöille

Jätä avoin hakemus

Joustavilla resursseilla kohti tuottavampaa liiketoimintaa

Yrityksen tehtävä on tehdä tulosta ja lunastaa asiakaslupaukset, Maximus etsii työtehtäviin tarvittavat tekijät. Maximus tietää, mistä löytää rakennusalan osaajat ja laaja tekijäverkosto takaa oikeiden ammattilaisten saatavuuden.

Maximus on keskittynyt rakennusalan ammattilaisten henkilöstöpalveluihin jo vuodesta 2001 lähtien ja liiketoiminta on kasvanut jatkuvasti.

Olipa tarve tilapäinen tai pitkäaikainen, välittää Maximus ammattimaista työvoimaa rakennusalan moninaisiin työtehtäviin.

Henkilöstövuokraus

Suorarekrytointi

Maximuksen asiakkaana saa joustavia resursseja työmaalle ja liiketoimintaan.Maximuksen asiakkaana saa joustavia resursseja työmaalle ja liiketoimintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
 
Julkaistu
28.5.2015