Kattoremontti parantaa talosi yleisilmettä

Katon huono kunto tulee yleensä esille harmittavan myöhään, mikäli kuntokartoitusta ei ole tehty uuteen kotiin muutettaessa tai katon huoltoon ei ole kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Katto on kotisi ja omaisuutesi tärkein suoja, joten sen on oltava hyvässä kunnossa. Uusi kestävä tiilikatto paitsi pidentää talon käyttöikää myös nostaa sen arvoa.

Ormax_kelt_puutalo_750x432

Optimoi remontin kustannukset

Jo pelkkä ajatuskin katolle kiipeämisestä saattaa aiheuttaa monille huimauksen tunnetta. Remontin voi toki tehdä itse, mutta jos ei ole varma taidoistaan, on hyvä luottaa ammattilaisen apuun. Tällöin lopputulos on varmasti laadukas ja suunnitelmien mukainen. Perehtymällä ennalta kattoremontin vaiheisiin, voit vaikuttaa remontin kustannuksiin.

Katon saneeraus koostuu monista erilaisista työvaiheista, ja sen hintaan vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten talon kerrosten lukumäärä, korkeus sekä katon kaltevuusaste. Remontin hintaan eivät siis vaikuta ainoastaan katon pinta-ala ja käytetyt materiaalit, vaan myös tapauskohtaiset yksityiskohdat: katon rakenne sekä remontin ajankohta. Kesäkauden aikana kattoremontteja tekevät yritykset ovat usein täyteen buukattuja. Kerro siis tekijälle remonttitoiveistasi ajoissa, jotta voisit hyötyä parhaista hinnoista. Katso alueesi kattourakoitsijat

Muistathan myös, että kodin remonttien työt voidaan vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen puitteissa. Ota tämä huomioon omaa remonttibudjettia tehdessäsi.

Pyydä tarjous uudesta katosta

Tiilikatto on varma valinta

  • Tiilikaton etuja on pitkä käyttöikä verrattuna muihin katemateriaaleihin. Lisäksi se on hengittävämpi vaihtoehto kuin peltikatto tai vartti-katto, varsinkin silloin, kun käytössä on tuulettuva aluskate.
  • Tiilikattoa ei tarvitse maalata asentamisen jälkeen. Kattotiiliä on myös saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa, joista voit valita talosi värimaailmaan sopivan.
  • Tiilikatto pitää sisätilat kesällä miellyttävän viileinä eikä aiheuta turhaa melua sateen tai muiden säätilavaihtelujen takia. Tiilivalmisteisen katon alla on hyvä rentoutua rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa.
  • Kattoremonttia suunniteltaessa yleinen harhaluulo kohdistuu tiilikaton painoon. Yleensä ottaen kaikki talot, joissa on tehdasvalmisteiset rakenteet kestävät tiilikaton siinä missä peltikatonkin.

lumikuorma_800x450

Kestävä ja näyttävä kate talollesi

Remontti, jossa vanha peltikatto-, varttikatto tai vanhatiili katto vaihdetaan uuteen tiilikattoon, tuo talon julkisivuun uutta tyyliä. Tiili on kestävä materiaali, joka suojaa taloasi niin sateelta, lumelta kuin tuuleltakin. Klassinen kattomateriaali, savitiili, on täysin luonnollinen tuote, jonka kestävyys on aivan omaa luokkaansa: se ei ole muiden klassisten luonnonmateriaalien tapaan altis tuhoeläinten ja mikrobien tuhoille. Tiilellä tehty kattoremontti kannattaa, sillä katto kestää noin 40 vuoden ajan ja asianmukaisesti hoidettuna reilusti pidempäänkin. Kattotiili on myös katemateriaaleista edullisin.

Toteuta unelmiesi taloon hiljainen ja kestävä unelmakatto, joka kruunaa talosi viidennen julkisivun. Sen alla on viihtyisää ja turvallista asua.Toteuta unelmiesi taloon hiljainen ja kestävä unelmakatto, joka kruunaa talosi viidennen julkisivun. Sen alla on viihtyisää ja turvallista asua.

Valitse ajaton ja muodikas tiilikatto

Ormax-tiilikatto on iätön ja ajaton. Se edustaa klassista rakentamista ja on aina muodissa. Tämän päivän suosituimmat tiilikattovärit ovat musta ja tummanharmaa. Ne sopivat erittäin hyvin tällä hetkellä rakennettaviin vaaleasävyisiin taloihin. Tiilikatto sopii suomalaisten puutalojen ilmeeseen ja yhtä lailla antaa ryhtiä myös suoralinjaisille ja jämäköille kivitaloille.

Ormax-tiilikatto on kestävä ja erittäin pitkäikäinen katto. Se on myös erittäin helppo huoltaa. Se kestää Suomen ankarat sääolosuhteet ja lämpötilanvaihtelut sekä pysyy paikallaan kovissakin myrskyissä.

Tutustu tiilikattovaihtoehtoihin:

Käännä katseesi kattoon ja tarkista, millaisessa kunnossa se on. Huonokuntoisen katon kanssa ei kannata aikailla, sillä vesivahinkojen ja muiden ikävien yllätysten riski vähenee uuden katon myötä huomattavasti.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
27.5.2015