Hyödynnä nopean päättäjän sadevesijärjestelmäetu!

Kesäkuun 2015 loppuun mennessä tilattuun kattoon saa sadevesijärjestelmän asennettuna kaupan päälle.

Hyödynnä nopean päättäjän sadevesijärjestelmäetu

Etu koskee korjauskohteeseen Ruukin kattopaketin asennettuna ostettua kattoremonttia.

Miksi katosta on huolehdittava?

Katto on tärkeä ellei jopa tärkein osa kotisi suojana. Se pitää sadevedet ja lumen poissa alemmilta rakenteilta ja julkisivun ilmeen antajana sillä on suuri merkitys. Katto pitää ehdottomasti vaihtaa, mikäli katon pinta on kulunut, vaatii paljon huoltoa, vuotaa tai kerää kosteutta katteen alapuolisille pinnoille.

1920

Kodin sadevesisuojat

Sadevesijärjestelmän tehtävä on suojata kotiasi. Käytännöllisyyden lisäksi sillä on myös esteettistä merkitystä, sillä se viimeistelee kattosi ja sen myötä koko kotisi ulkonäön. Ruukin kestävät ja laadukkaat sadevesijärjestelmät täydentävät kattosi toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja ja tiiviitä. Ne valmistetaan kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta teräksestä.

Kattomestari paikalle!

Kutsu ihmeessä Ruukin kattomestari vierailulle, jos murehdit kattosi kuntoa ja mietit katon vaihtamista tai epäröit tai epäilet omaa tietotaitoasi. Kattomestareita löytyy ympäri Suomea, joten sijaitsee kotisi tai kesämökkisi missä vain, paikallinen kattomestari on apunasi. Helpoiten saat kattomestarin tarkistamaan kattosi kunnon ja tarjouksen kattoremontista asennettuna tilaamalla ilmaisen kattomestarin arviokäynnin www.ruukkikatot.fi -sivulta. Jättäessäsi pyynnön arviokäynnistä, on paikallinen kattomestari sinuun yhteydessä sopiaksenne tapaamisesta. Puhelun aikana kattomestari myös esittää kohteeseen liittyviä tarkentavia kysymyksiä, kuten esimerkiksi tiedot talon iästä sekä nykyisestä katemateriaalista.
Ruukin kattomestari tulee käymään kohteessa silloin, kun uuden katon vaihtaminen on ajankohtaista ja halutaan saada tarjous kattoremontista asennettuna.

Tilaa ilmainen arviokäynti ja tarjous uudesta teräskatteesta!

Tutustu etukäteen Ruukin katemalleihin sekä väreihin suunnitteluohjelman avulla.
 
Julkaistu
1.6.2015