• Etusivu
  • Rakentaminen

Julkkikset pääsivät sisustamaan Asuntomessukohteita

Sisustuksista ei puutu väriä ja rohkeutta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 24.06.2015
20155_43481.jpg

Kerrostalokohde Spinellissä on nähtävillä kolme asuntoa, joista yksi on rokkari Olli Hermanin sisustama.

Asuntomessuilla on esittelyssä useampi kerrostalokohde. Kerrostalo Spinellin messukohteet (kohdenumerot 8,9 ja 10) löytyvät NCC Rakennus Oy:n rakentamasta kahden kerrostalon kokonaisuudesta. Persoonallisen ulkonäkönsä lisäksi myös sisätiloista löytyy niin romantiikkaa kuin rohkeaakin väri-ilottelua. Upeista lopputuloksista vastaavat meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja-juontaja ja Radio Aallon some-manager Ellen Jokikunnas sekä rokkari Olli Herman.

Neutraalit seinät ovat hyvä pohja sisustukselle

Meikkitaiteilija Raili Hulkkosen sisustamassa 51 m² suuruisessa asunnossa seinäpintoihin on valittu neutraalit harmaan sävyt. Asuntoon kuuluva terassi ulottuu kahdelle seinustalle.

Asunto ei kuitenkaan pääse vaipumaan massaan, sillä esimerkiksi oleskelutilaan on valittu rohkeasti petrolin sävyinen sohva sekä vihreä nojatuoli. Asunnosta löytyy muutenkin kirkkaita väripilkkuja.

Lisäksi sisustuksessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, kuten ruokaryhmän yllä olevaan valaisimeen ja meikkitaiteilijan työhuoneessa persoonallista säilytystilaa on haettu seinältä.

Meikkitaiteilijan työhuoneen seinä on otettu hyötykäyttöön. Seinälle kiinnitettyihin vaijereihin on helppo ripustaa esille vaikka koruja.
Meikkitaiteilijan työhuoneen seinä on otettu hyötykäyttöön. Seinälle kiinnitettyihin vaijereihin on helppo ripustaa esille vaikka koruja.
Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen valitsi olohuoneeseen kirkkaan värisen sohvan ja nojatuolin. Neutraalit seinät korostavat upeita värejä.
Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen valitsi olohuoneeseen kirkkaan värisen sohvan ja nojatuolin. Neutraalit seinät korostavat upeita värejä.

Romanttista ja tuunattua

Näyttävä kukkatapetti, ensimmäinen asia, jonka Ellen Jokikunnaksen sisustamassa asunnossa näkee. 54,5 m² suuruinen asunto on täynnä väriä ja Jokikunnaksen itse tekemiä ja tuunaamia kalusteita.

Erilaisia pintoja ja kuoseja on yhdistetty mielenkiintoisesti ympäri asuntoa. Keittiön ruokapöytä on tästä hyvä esimerkki, sillä pöydän taso on vanhaa punahonkaa jalkojen ollessa kuitenkin harjattua terästä.

Tilavan kokoisesta makuuhuoneesta löytyy Ellenin itse tuunaama lipasto. Vanhan lipaston laatikot sekä sivut on päällystetty uudelleen.

Tee näyttävä kollaasi seinällesi vaikka kehyksistä.
Tee näyttävä kollaasi seinällesi vaikka kehyksistä.
Näyttävä kukkatapetti yhdistää olohuoneen ja keittiön.
Näyttävä kukkatapetti yhdistää olohuoneen ja keittiön.
Uudistamalla vanhoja huonekaluja saa aikaan jotain persoonallista.
Uudistamalla vanhoja huonekaluja saa aikaan jotain persoonallista.

Voimaa väreistä

Tästä asunnosta ei väriä puutu. Kirkas keltainen ja syvä punainen ovat vallitsevat värit Olli Hermanin sisustamassa asunnossa.

Kolmesta esillä olleesta asunnosta pienin, 38 m² suuruinen, on pullollaan mielenkiintoisia yksityiskohtia. Asuntoon kuuluu myös oma terassi.

Todellinen katseenvangitsija löytyy kuitenkin asunnon peräseinältä. Taiteilija Minna Jatkolan tekemä maalaus "Nopea Mieli" pysäyttää katseen.

Asunto on loistava esimerkki siitä, että väriä voi seinäpinnoissa käyttää rohkeasti, sävyltään harmaan lattian tasapainottaessa tilaa.

Pääset tutustumaan kohteisiin Asuntomessuilla Vantaan Kivistössä 10.7.-9.8. välisenä aikana.

Lue lisää Asuntomessuista

Osta liput edullisesti ennakkoon Rakentaja.fi Verkkokaupasta

Miksei naulakko voisi näyttää vaikka tältä?
Miksei naulakko voisi näyttää vaikka tältä?
Taiteilija Minna Jatkolan työ Nopea Mieli.
Taiteilija Minna Jatkolan työ Nopea Mieli.
Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Kattotiilien nosto ja asentaminen
Kattotiilien nosto lavoittain tapahtuu helpoimmin autonosturilla. Täysiä tiililavoja ei kuitenkaan saa nostaa ruoteiden päälle, vaan lavoilta tiilet siirretään nippuina piirroskuvan mukaisiin paikkoihin katolle (kuva 7).Jos halutaan, että kuljetusauto nostaa tiilet katolle, siitä on sovittava erikseen tilauksen yhteydessä. Tiilet voi nostaa katolle myös rakennuskonevuokraamoista saatavilla tikas- tai muilla nostureilla.
20239_47479.jpg
Panosta siivousvälineisiin myös keittiössä!
Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida erityisesti tilat jotka likaantuvat helposti, kuten keittiö ja eteinen sekä takan läheisyys. Toimiva keskuspölynimurijärjestelmä on suunniteltu siten, että myös pikasiivous näissä tiloissa onnistuu helposti ja nopeasti.
20238_82823.jpg
Säästä älykkäästi ja nauti hyödyistä - kuuntele uusin jakso
Viimeisen kymmenen vuoden aikana teknologia ja älylaitteet ovat ottaneet isompaa jalansijaa myös sellaisissa kodinlaitteissa, joista vielä 20 vuotta sitten osasimme vain haaveilla. Tänä päivänä koti voi olla jopa omistajaansakin älykkäämpi – ainakin teknologian näkökulmasta. Tällä kertaa luvassa onkin kiehtovaa keskustelua kodin mukavuuksista ja älykotien saloista.Studiossa tällä kertaa Natan seurana on sijoittaja ja yrittäjä Merja Mähkä ja sähköalan edelläkävijän Schneider ElectricinJuhani Hallamaa puhumassa älykodeista, energian säästämisestä ja sähkön roolista kodissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton