Julkkikset pääsivät sisustamaan Asuntomessukohteita
-sisustuksista ei puutu väriä ja rohkeutta

Asuntomessuilla on esittelyssä useampi kerrostalokohde. Kerrostalo Spinellin messukohteet (kohdenumerot 8,9 ja 10) löytyvät NCC Rakennus Oy:n rakentamasta kahden kerrostalon kokonaisuudesta. Persoonallisen ulkonäkönsä lisäksi myös sisätiloista löytyy niin romantiikkaa kuin rohkeaakin väri-ilottelua. Upeista lopputuloksista vastaavat meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja-juontaja ja Radio Aallon some-manager Ellen Jokikunnas sekä rokkari Olli Herman.

Kerrostalokohde Spinellissä on nähtävillä kolme asuntoa, joista yksi on rokkari Olli Hermanin sisustama.Kerrostalokohde Spinellissä on nähtävillä kolme asuntoa, joista yksi on rokkari Olli Hermanin sisustama.

Neutraalit seinät ovat hyvä pohja sisustukselle

Meikkitaiteilija Raili Hulkkosen sisustamassa 51 m² suuruisessa asunnossa seinäpintoihin on valittu neutraalit harmaan sävyt. Asuntoon kuuluva terassi ulottuu kahdelle seinustalle.

Asunto ei kuitenkaan pääse vaipumaan massaan, sillä esimerkiksi oleskelutilaan on valittu rohkeasti petrolin sävyinen sohva sekä vihreä nojatuoli. Asunnosta löytyy muutenkin kirkkaita väripilkkuja.

Lisäksi sisustuksessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, kuten ruokaryhmän yllä olevaan valaisimeen ja meikkitaiteilijan työhuoneessa persoonallista säilytystilaa on haettu seinältä.
Meikkitaiteilijan työhuoneen seinä on otettu hyötykäyttöön. Seinälle kiinnitettyihin vaijereihin on helppo ripustaa esille vaikka koruja.Meikkitaiteilijan työhuoneen seinä on otettu hyötykäyttöön. Seinälle kiinnitettyihin vaijereihin on helppo ripustaa esille vaikka koruja.
Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen valitsi olohuoneeseen kirkkaan värisen sohvan ja nojatuolin. Neutraalit seinät korostavat upeita värejä.Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen valitsi olohuoneeseen kirkkaan värisen sohvan ja nojatuolin. Neutraalit seinät korostavat upeita värejä.

Romanttista ja tuunattua

Näyttävä kukkatapetti, ensimmäinen asia, jonka Ellen Jokikunnaksen sisustamassa asunnossa näkee. 54,5 m² suuruinen asunto on täynnä väriä ja Jokikunnaksen itse tekemiä ja tuunaamia kalusteita.

Erilaisia pintoja ja kuoseja on yhdistetty mielenkiintoisesti ympäri asuntoa. Keittiön ruokapöytä on tästä hyvä esimerkki, sillä pöydän taso on vanhaa punahonkaa jalkojen ollessa kuitenkin harjattua terästä.

Tilavan kokoisesta makuuhuoneesta löytyy Ellenin itse tuunaama lipasto. Vanhan lipaston laatikot sekä sivut on päällystetty uudelleen.
Tee näyttävä kollaasi seinällesi vaikka kehyksistä.Tee näyttävä kollaasi seinällesi vaikka kehyksistä.
Näyttävä kukkatapetti yhdistää olohuoneen ja keittiön.Näyttävä kukkatapetti yhdistää olohuoneen ja keittiön.
Uudistamalla vanhoja huonekaluja saa aikaan jotain persoonallista.Uudistamalla vanhoja huonekaluja saa aikaan jotain persoonallista.

Voimaa väreistä

Tästä asunnosta ei väriä puutu. Kirkas keltainen ja syvä punainen ovat vallitsevat värit Olli Hermanin sisustamassa asunnossa.

Kolmesta esillä olleesta asunnosta pienin, 38 m² suuruinen, on pullollaan mielenkiintoisia yksityiskohtia. Asuntoon kuuluu myös oma terassi.

Todellinen katseenvangitsija löytyy kuitenkin asunnon peräseinältä. Taiteilija Minna Jatkolan tekemä maalaus ”Nopea Mieli” pysäyttää katseen.

Asunto on loistava esimerkki siitä, että väriä voi seinäpinnoissa käyttää rohkeasti, sävyltään harmaan lattian tasapainottaessa tilaa.Pääset tutustumaan kohteisiin Asuntomessuilla Vantaan Kivistössä 10.7.-9.8. välisenä aikana.

Lue lisää Asuntomessuista


Osta liput edullisesti ennakkoon Rakentaja.fi Verkkokaupasta
Miksei naulakko voisi näyttää vaikka tältä?Miksei naulakko voisi näyttää vaikka tältä?
Taiteilija Minna Jatkolan työ Nopea Mieli.Taiteilija Minna Jatkolan työ Nopea Mieli.
 
Julkaistu
1.6.2015