Uudella läpivientien 2K-tuotesarjalla sataprosenttinen aluskatteen tiiveys

Uutta tiiveyttä kattoon

Aluskatteen tiivisteen tehtävänä on varmistaa, ettei tuiskuava lumi, sade tai vesikaton alle muodostuva kondenssivesi pääse välikattoon kastelemaan ja vaurioittamaan rakenteita ja eristeitä. VILPE®-perheeseen on nyt kehitetty tähän tarpeeseen uuden sukupolven ratkaisu: Aluskatteen 2K-tiiviste.

Kattoläpiviennin väritakuu on 10 vuotta ja tekninen takuu 20 vuotta.Kattoläpiviennin väritakuu on 10 vuotta ja tekninen takuu 20 vuotta.

Uusi patentoitu kaksikomponenttinen VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste on parannettu versio jo 25 vuotta markkinoilla olleesta VILPE®-aluskaterenkaasta. Uuden kaksikomponenttisen 2K-tiivisteen alareunassa on muovirengas, joka kiinnitetään vanhan aluskaterenkaan tavoin ruoteisiin, ja siitä 2K-kappale jatkuu saumattomasti taipuisana kumikauluksena aina läpiviennin yläreunaan saakka. Uudessa ratkaisussa kumikaulus peittää kokonaan aluskatteen ja katemateriaalin välisen raon estäen täysin veden ja lumen pääsyn rakenteisiin ja eristeisiin.

Uusi patentoitu Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE®:n suosituimpiin läpivienteihin. Kuvasta näet tiivisteen mitoituksen.Uusi patentoitu Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE®:n suosituimpiin läpivienteihin. Kuvasta näet tiivisteen mitoituksen.

Ominaisuudet

Mikä tekee VILPE® Aluskatteen 2K-tiivisteestä ylivoimaisen ratkaisun?

  • Helppoa ja nopeaa asentaa

  • 100 % tiiviys aluskatteen ja katemateriaalin välille

  • Sopii kaikkiin VILPE®-läpivienteihin

  • Sopii nykyaikaisten, myös hengittävien aluskatteiden kanssa

  • Vastaa yhä tiukentuvia rakentamismääräyksiä

  • Sisältää kaikki asennustarvikkeet

2K-tuotesarja on patentoitu ratkaisu.2K-tuotesarja on patentoitu ratkaisu.
VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy kaikkiin VILPE® 2K -sarjan läpivienteihin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy kaikkiin VILPE® 2K -sarjan läpivienteihin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.
 
Julkaistu
7.3.2016