Tulikivi mukana Lähienergiatorilla perjantaina 22.5.

Lähienergialiitto järjestää Helsingin Kampissa perjantaina 22.5. klo 10-19 Lähienergiatorin, jossa myös Tulikivi on mukana.

Tulikivi osallistuu torilla järjestettävään mahdollisuuksien paneeliin, jonka teemana on uudet energiaratkaisut. Tulikiven osastolla esitellään innovatiivisia Tulikivi Green-tuotteita, joilla takan tuottamaa lämpöä voidaan hyödyntää vesi- tai ilmakiertoisessa lattialämmityksessä. Lähienergialle kokoontuu yhteensä lähes 50 näytteilleasettajaa, joten tule ihmeessä paikalle hakemaan tietoa energiaratkaisuista.

Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda uusiutuvalle energialle näkyvyyttä ja samalla tarjota ihmisille vaivaton tilaisuus kysyä vinkkejä asiantuntijoilta.
Tilaisuuden tarkan ohjelman löydät täältä.

Tulikivi osallistuu Lähienergiatorille 22.5.Tulikivi osallistuu Lähienergiatorille 22.5.

Tiesitkö että:

  • Tulikiven varaavilla tulisijoilla voi tuottaa puolet pientalon lämpöenergiasta (VTT 2014).
  • Tulikivi Green W10 -lämmitysjärjestelmällä voi siirtää merkittävän osan tulisijan tuottamasta lämmöstä käytettäväksi kodin vesikeskuslämmityksessä. A15 -ilmalämmitysjärjestelmällä tulisijan lämpö voidaan ohjata myös ilmakiertoiseen lattialämmitykseen.
  • Tulisijaan liitetty vesilämmitysjärjestelmä laskee merkittävästi rakennuksen e-lukua.
  • Puuta sähkön rinnalla käyttävät taloudet säästävät keskimäärin 15 prosenttia eli 1700 kWh/lämmityskausi.
  • Puulämmitys on luonnollinen lämmitysmuoto. Poltettaessa puusta vapautuu luonnon kiertokulkuun sama määrä hiilidioksidia kuin lahotessakin.

 
Julkaistu
20.5.2015