Keittiömaailma Isku Turku avajaiset

Vuoden 2014 aikana Keittiömaailma on noussut Iskun keittiöbrändiksi ja Keittiömaailman jakelutie laajenee edelleen vuonna 2015. Turussa Keittiömaailma avaa ovensa Iskussa osoitteessa Satakunnantie 162. Kauppiaana toimii Heikki Soikkeli.

Tule keskustelemaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, tutustumaan uutuustuotteisiin, seuraamaan kokkailua ja maistelemaan herkkuja.

Ota mitat mukaasi, niin aloitetaan keittiösi suunnittelu jo viikonloppuna. Suunnitteluajan varaajalle lahjaksi valinnainen aikakauslehti 6 kk.

isku_oulu

Avajaisia vietetään 21.-23.5. Avoinna to-pe 10-18 ja la 10-16

Torstaina paikalla asiantuntijoita:
Siemensiltä
Ylämaan Graniitilta
Frankelta
Stalalta

Perjantaina paikalla asiantuntijoita:
Frankelta
Ylämaan Graniitilta
AEG, kokkailee ja maistattaa

Lauantaina
AEG, kokkailee ja maistattaa
Lisäksi kaikkina päivinä tarjolla kahvia ja pullaa

Tilaa ilmainen uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Voit voittaa 3000 € arvoisen matkalahjakortin!

Osallistu arvontaan tästä!

Keittiömaailma Isku Turku

Uudessa myymäläkonseptissa korostuvat elämyksellisyys, ostamisen miellyttävyys ja vaivattomuus. Löydät uudesta kauppapaikasta kiinnostavat laatubrändit ja monipuolisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Uudet myymälät tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua. Saat suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja remontointiavun samasta paikasta kaikkiin kodin tiloihin. Myymäläympäristön viihtyisyyteen on panostettu, ja sinulla on mahdollisuus kokeilla itse eri sisustusmateriaalien yhteensopivuutta sekä kodinkoneiden monipuolisia toiminnallisuuksia samalla kun nautit kupin vastajauhettua kahvia Suomen pisimmän keittiöpöydän äärellä.

Keittiömaailma Isku Turku >>

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
19.5.2015