Mikä on sinun arkesi ylellisyyttä?
-Tulevien Asuntomessujen yhtenä teemana arjen pienet ylellisyydet

Helppous. Sujuvuus. Toiminnallisuus. Nämä ovat asioita, joita jokainen konkreettisesti kaipaa kodin arkeen. Kukapa meistä ei kaihoa helppoa ja sujuvaa arkea ja jos siihen liitetään vielä ripaus pientä ylellisyyttä, niin voiko enempää toivoa.

Mitä sinusta kuuluu toimivaan arkeen?

Havainnekuva rakentuvasta Asuntomessualueesta.Havainnekuva rakentuvasta Asuntomessualueesta.

Arjen helpottajat usein pieniä käytännön ratkaisuja

Jotta perus arki pyörii sujuvasti, tarvitsee se toteutuakseen järkeviä käytännön ratkaisuja. Esimerkiksi lapsiperheen päivärutiineja helpottaa varmasti toimiva keittiö sekä pesutilat uusia säilytysratkaisuja unohtamatta. Lasten ollessa pieniä voi yksi iso lastenhuone olla paras ratkaisu. Mikäli suunnitteluvaiheessa on osattu ennakoida tulevaisuutta, on suuri lastenhuone suunniteltu siten, että siitä saa jaettua ensin lapsille erilliset huoneet ja ehkä lasten lennettyä pesästä vaikka työ- ja vierashuoneen.

Asuntomessualueelle nousevat uudet kodit on tehty elämistä ja yhdessäoloa varten varten. Järkevästi suunniteltu koti joustaa elämäntilanteiden mukaan ja parhaimmillaan säilyykin omana kotina jopa vuosikymmeniä. Toimivat käytännön ratkaisut eivät rajoitu pelkästään sisätiloihin, vaan myös kulkureittien sekä piharakennusten ja – katosten suunnitteluun kannattaa käyttää hetki aikaa.

Vielä viimeistelyvaiheessa olevan kohteen (kohde 15) kodinhoitohuoneesta löytyy hyvä esimerkki, miten saadaan lisää säilytystilaa myös syvennyksiin.Vielä viimeistelyvaiheessa olevan kohteen (kohde 15) kodinhoitohuoneesta löytyy hyvä esimerkki, miten saadaan lisää säilytystilaa myös syvennyksiin.
Makuuhuoneen seinän takaa paljastuu pukeutumisnurkkaus. Vaihtoehto perinteisesti huoneessa oleville vaatekaapeille. (Kohde 15)Makuuhuoneen seinän takaa paljastuu pukeutumisnurkkaus. Vaihtoehto perinteisesti huoneessa oleville vaatekaapeille. (Kohde 15)

Luonto ja palvelut lähellä

Vantaan Kivistöön rakentuva Asuntomessualue on kaavoitettu pienten kangasmetsien keskelle. Lisäksi alueelle luodaan uusia puistoja sekä viheralueita. Huolimatta siitä, että asuinalue rakentuu vilkkaasti liikennöidylle sekä tiheästi asutulle alueelle, on rauhaisa asuinympäristö kuitenkin taattu.

Asuntomessualue on sijainniltaan ihanteellinen, sillä kaikki arjessa tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Tulevien lapsiperheiden iloksi alueelta löytyykin useita päiväkoteja sekä tulevaisuudessa myös ala- ja yläkoulu aivan kävelymatkan päästä

Tuleva asuinalue sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien päähän

Nyt Asuntomessuille pääsee kätevästi myös junalla. Uusi heinäkuun alussa käyttöönotettava kehärata yhdistää Vantaan kaupungin osat helminauhaksi. Kaupunkirata luo samalla edellytykset myös uusille asuinalueille sekä mahdollistaa työssäkäynnin kauempanakin ilman juuttumista autoliikenteen ruuhkiin.

Kivistön asema sijaitsee vain 800 metrin päässä Asuntomessualueelta.

Tule sinäkin kesällä tutustumaan arjen pieniin ja suuriin ylellisyyksiin Asuntomessuille ja löydä ratkaisut myös sinun arkesi helpotukseksi.

Lue lisää Asuntomessuista www.asuntomessut.fi
Uusi kaupunkirata parantaa pääkaupunkiseudun joukkoliikennettä sekä helpottaa autoliikenteen ruuhkia. Kehärata otetaan käyttöön heinäkuussa.Uusi kaupunkirata parantaa pääkaupunkiseudun joukkoliikennettä sekä helpottaa autoliikenteen ruuhkia. Kehärata otetaan käyttöön heinäkuussa.
 
Julkaistu
25.5.2015