POP Koti – Kotisi ja perheesi turvaksi

POP Koti -vakuutus on koko kodin vakuutus, jolla varaudut kodissasi sattuviin äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin. Kotivakuutuksella voit vakuuttaa rakennuksen, jossa asut, ja kodissasi olevaa omaisuutta. Voit myös vakuuttaa pelkästään kotisi omaisuutta riippuen siitä, millaisessa kodissa asut. Kotivakuutus on kotitalouden yhteinen vakuutus. Siinä ovat vakuutettuina kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet, joten jokaiselle perheenjäsenelle ei tarvitse ottaa omaa vakuutusta. Myös kotivakuutukseen liitettävät turvat vahingonkorvausvastuun, oikeudenkäyntikulujen ja matkatavaroiden varalle ovat kaikkien yhteisiä vakuutuksia.

POP Koti -vakuutus on koko kodin vakuutus, jolla varaudut kodissasi sattuviin äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin.POP Koti -vakuutus on koko kodin vakuutus, jolla varaudut kodissasi sattuviin äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin.

Miten koti ja omaisuus vakuutetaan?

Omakotitalosi tai vapaa-ajan asuntosi vakuutat rakennusvakuutuksella. Rakennus vakuutetaan täydestä arvosta asunnon kokonaisalan perusteella. Vakuutuskirjassa mainittu rakennus on vakuutettuna myös silloin, kun sitä rakennetaan tai peruskorjataan.

Kotisi omaisuutta vakuuttaessasi valitset irtaimistovakuutukselle enimmäiskorvausmäärän eli summan, joka kattaa omaisuutesi arvon. Vaikka vahinko olisi valitsemaasi summaa suurempi, korvaamme siitä enintään vakuutukseen valitsemasi enimmäiskorvausmäärän. Siksi vakuutusmäärä kannattaakin valita oikein, niin että se todella vastaa kodissasi olevan omaisuuden arvoa. Voit muuttaa enimmäiskorvausmäärää vakuutusaikana, jos asunnossasi olevan omaisuuden arvo muuttuu. Yksittäisestä esineestä tai kokoelmasta maksetaan korvausta enintään 5 000 euroa irtaimiston enimmäiskorvausmäärästä riippumatta.

Omavastuulla voit vaikuttaa vakuutuksen hintaan

Jokaiseen vahinkoon liittyy omavastuu. Omavastuuosuus on yksittäisestä vahingosta vähennettävä rahamäärä, joka jää sinun itsesi maksettavaksi. Pienin omavastuu rakennuksille on 300 euroa ja kotisi irtaimistolle 200 euroa. Jos haluat pienentää vakuutusmaksuja ja vastata itse isommasta osasta vahinkoa, voit korottaa omavastuusi määrää.

Jos samaan vahinkoon liittyy useampia omavastuita, vähennetään vahinkotapauksesta vain yksi eli suurin omavastuu.

Pop_demo_2

Kaikki vakuutukset samasta paikasta

POP Autovakuutus Miksi vakuuttaa auto, mutta jättää tuulilasi ja renkaat turvatta? POP Vakuutukselta saat kaskovakuutukseen heti täydet 70 % bonusta. XL vakuutukseen saat ilman lisämaksua rengasturvan ja lasiturvan. Säilytä bonukset, vaikka joku kolhisi autoasi parkkipaikalla.

POP Matkavakuutus Miksi matka­vakuutuksesi ei suojaisi asioilta, joille et voi mitään? Korvaa matkalta myöhästymisen, jos esimerkiksi oma autosi hajoaa matkalla lentokentälle. Korvaa yllättävien luonnonilmiöiden aiheuttamat ylimääräiset matka- ja majoituskulut. Vanhemman mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset ovat vakuutettuina vanhempansa matkustajavakuutuksella.

POP Tapaturmavakuutus Miksi odottaisit hoitoon pääsyä? Suomessa sattuu vuosittain noin miljoona tapaturman aiheuttamaa vammaa. Tapaturma voikin sattua kenelle tahansa ja missä tahansa. Kun mikään lakisääteinen vakuutus, kuten koululaisten tai työssäkäyvien tapaturmavakuutus, ei ole turvanasi, on hyvä olla oma tapaturmavakuutus.
 
Julkaistu
13.5.2015