Monipuolista rakentamista esillä tulevilla Asuntomessuilla

Vuoden 2015 Asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistössä. Uudelle luonnonläheiselle asuinalueelle nousee kaikkiaan yli 350 asuntoa, joka on ennätyksellisen suuri määrä Asuntomessujen historiassa. Koska kaikki meistä eivät ole ”omakotitalo-ihmisiä”, löytyy tulevilta messuilta nähtävää myös kerrostalossa paremmin viihtyvälle. Kivistöön rakentuvista kodeista näyttelykohteita on kaikkiaan 41.

Työt Asuntomessualueella ovat kovaa vauhtia käynnissä. Messuporttien aukeamiseen on aikaa enää vajaat 2 kuukautta.Työt Asuntomessualueella ovat kovaa vauhtia käynnissä. Messuporttien aukeamiseen on aikaa enää vajaat 2 kuukautta.

Minne Asuntomessut 2015 sijoittuu?

Vuoden 2015 Asuntomessut rakentuvat Vantaan Kivistön alueelle, joka sijoittuu Hämeenlinnanväylän varteen nykyisen Kivistön pientaloalueen eteläpuolelle. Kaikkiaan Asuntomessualue on pinta-alaltaan noin 9 hehtaarin suuruinen.

Ympyrän muotoon kaavoitettu alue antaa erinomaisen esimerkin kaupunkirakenteen tiivistymisestä. Hyvien kulkuyhteyksien päähän sijoittuva uusi asuinalue on luonnonläheinen ja perheystävällinen asuinpaikka tuleville asukkaille.
Vantaan Kivistöön rakentuva Asuntomessualue on muodoltaan pyöreä.Vantaan Kivistöön rakentuva Asuntomessualue on muodoltaan pyöreä.

Monenlaisia rakentamishankkeita

Rakenteilla oleva Asuntomessualue on rakentamishankkeiden monipuolisuudessa aivan omaa luokkaansa.

Neljäkymmentäyksi messukohdetta jakaantuvat nimittäin usealle eri asumismuodolle, joista jokaiselle varmasti löytyy mielenkiintoista nähtävää. 28 pientalon lisäksi paikalle nousee kolme paritaloa, joissa on neljä näyttelykohdetta, yhdeksän erilaista kerrostaloasuntoa sekä kuusi ryhmärakentamista esittelevää erillispientaloa, joista kolme esitellään messuilla. Lisäksi oheiskohteena alueelta löytyy kolme persoonallista loft-asuntoa.
Messualueelle nousee omakotitalojen lisäksi myös useampia kerrostaloja sekä pysäköintitalo.Messualueelle nousee omakotitalojen lisäksi myös useampia kerrostaloja sekä pysäköintitalo.
Myös rakennusmateriaalien kirjo on suuri, sillä alueen kodit edustavat niin puu-, kivi-, kuin tiilitalorakentamistakin. Hirsitalorakentamistakaan ei ole unohdettu, sillä alueella on esittelyssä jopa 3 upeaa hirsitaloa.
 
Julkaistu
18.5.2015