Uutuus! Size 0 - pienen tilan suurenmoiset keittiöratkaisut

Oivaltavista arjen ideoista syntyvät usein parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Petra-keittiöiden uudet innovaatiot ratkaisevat pienten keittiöiden ongelmakohtia inspiroivasti. Yhdellä kalusteella on monta käyttötarkoitusta. Näin maksimoidaan tilan käyttö ja luodaan sujuvampaa arkea.

Tilaa maksuton Petra-keittiöiden kuvasto!

Monet kaipaavat keittiöönsä lisää tilaa. Petra-keittiömalliston uudet innovaatiot tarjoavat ratkaisun tilanpuutteeseen ja siitä johtuviin arkisiin ongelmiin. Uudet kalusteinnovaatiot taikovat lisätilaa pieniin tiloihin hyödyntämällä tehokkaasti kaikki neliöt.

Pieniä keittiöitä on yhä enemmän, mutta samalla käyttäjien tarpeet keittiöiden toiminnoille ovat yhä monimuotoisempia. Kun neliöitä on rajallisesti, keittiön on muuntauduttava joustavasti arjen kaikkiin käyttötarkoituksiin, vaikka työtilaksi.

Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa.Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa.
Plussa-kaappi luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun.Plussa-kaappi luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun.

Plussa ja Klaffi –kaapeilla lisätilaa tyylikkäästi

Suurta elämää halutaan myös pieneen keittiöön. Hyvällä suunnittelulla ja innovatiivisilla kalusteilla saadaan pienikin keittiö toimivaksi kokonaisuudeksi. Toukokuussa lanseeratun Size0-malliston ensimmäisiä innovaatioita ovat Plussa- ja Klaffi-kaappi, sekä Wall-seinäjärjestelmä.

Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun. Kun ylimääräistä pöytätilaa ei tarvita, kaappi voidaan rullata takaisin osaksi kaapistoa.

Klaffi-kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu. Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa. Kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen tai lastenhuoneen ahtauteen.

Wall-seinäjärjestelmä on avain persoonalliseen sisustukseen. Seinälle tai välitilaan sijoitettavaan järjestelmään voi asettaa kätevästi esille eniten käytettävät veitset, mausteet ja vaikkapa tabletin tai keittokirjan reseptinlukua varten. Järjestelmään on helppo asentaa led-valot tarvittavaan kohtaan. Wall-monitoimiseinä elää tarpeiden mukaan: osia voidaan siirtää, lisätä tai poistaa käyttäjän mielen mukaan. Wall-monitoimiseinän avulla kaikki keittiön kauniit esineet pääsevät esille ja päivittäin tarvittavat välineet ovat helposti käden ulottuvilla.

Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa.Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa.
Klaffi-kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu.Klaffi-kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu.

Klaffi-kaappi

 • Seinälle asennettava Klaffi-kaappi, joka avautuu pöydäksi.
 • Tarjoaa paljon säilytystilaa kompaktissa koossa: ulkopinnalla on säilytystaskut ja avatun kaapin sisältä löytyy hyllykkö. Lisäksi yläpuolella on pieni kaappi.
 • Kaapin korkeus 1248 mm, leveys 839 mm ja syvyys 223 mm
 • Tason syvyys 92 mm, leveys 796 mm, paksuus 20 mm ja korkeus 720 mm lattiasta
 • Suositushinta alkaen 599 euroa, nahkainen taskuilla varustettu säilytyskangas 62 euroa.

Plussa-kaappi

 • Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, jossa on työtaso.
 • Runsaasti säilytystilaa, mm. ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso isommille astioille ja tavaroille.
 • Plussa-kaapille myönnettiin 2015 Red Dot voittaja -palkinto. Red Dot -palkinto kertoo tuotteen poikkeuksellisen hyvästä ja innovatiivisesta muotoilusta.
 • Plussa-kaapin mitat: Varastomalliston tasot 30 mm, laatikoston päälle tuleva taso 525 x 560 mm, Plussa-taso 654 x 560 mm
 • Suositushinta alkaen 583 euroa.
Seinälle tai välitilaan sijoitettavaan järjestelmään voi asettaa kätevästi esille eniten käytettävät veitset, mausteet ja vaikkapa tabletin tai keittokirjan reseptinlukua varten.Seinälle tai välitilaan sijoitettavaan järjestelmään voi asettaa kätevästi esille eniten käytettävät veitset, mausteet ja vaikkapa tabletin tai keittokirjan reseptinlukua varten.

Wall-seinäjärjestelmä

 • Wall-seinäjärjestelmä on personoitava monitoimiseinä, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi keittiön välitilaan tai muualle seinälle.
 •  Järjestelmä koostuu kiskoista, joihin voi kiinnittää haluamansa varusteet, kuten hyllyjä, koukkuja, valaistuksen, magneettisen veitsitelineen, pidikkeen keittokirjalle tai tabletille ja talouspaperitelineen.
 • Wall-seinäjärjestelmä parantaa keittiön toimivuutta: usein käytetyt asiat ovat esillä ja helposti saatavilla. Järjestelmällä voi myös personoida omaa keittiötä ja nostaa näkyville haluamiaan asioita ja esineitä.
 • Järjestelmän kokoa voi säätää käytettävissä olevan tilan ja halutun varustelun mukaan.
Wall-seinäjärjestelmä on avain persoonalliseen sisustukseen.Wall-seinäjärjestelmä on avain persoonalliseen sisustukseen.

Katso video keittiöinnovaatioista:

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
23.11.2015