Hopeanharmaa pinta laitureille ja terasseille ilman joka vuotista käsittelyrumbaa

Ihailetko vanhan tyylistä harmaata pintaa, jota löytyy ajan patinoimista rakennuksista? Enää ei tarvitse käyttää suolahappoa ja myrkkyjä pinnan saamiseksi. Harmaiden pintojen käsittelyyn on kehitetty uusi tuote, SIOO:X. Vesiohenteinen ja myrkytön tuote on kehitetty puupintojen suojaukseen sekä hoitoon.

Patentoitu SIOO:X vaikuttaa mekaanisesti, fossilisoivan menetelmän kautta puupintaan. Pinta pysyy tuulettuvana, SIOO:X ehkäisee halkeilua sekä tikkuuntumista. Puupinta on käsittelyn jälkeen tiivis, pehmeä ja miellyttävä jalkapohjalle. Ulospäin pinta on kaunis ja tasaisen harmaasävyinen peittämättä kuitenkaan puun syitä.

Tehokas käsittely suojaa käsiteltyä pintaa sieniltä, tummumista, levää, sammalta, hometta, lahoamista ja tuhoelämiä vastaan (EN 46 ja EN 113 mukaisesti).

Nyt on mahdollista saada upea, muodikas harmaa pinta puulle, ilman ympäristöä vahingoittavia kemikaaleja.Nyt on mahdollista saada upea, muodikas harmaa pinta puulle, ilman ympäristöä vahingoittavia kemikaaleja.

Käyttökohteet

SIOO:X sopii vaakarakenteisiin parhaiten, joten laiturit, terassit, kasvilavat, kaiteet, räystäiden aluset, portaat, pergolat, entisöitävät puupatsaat ovat parhaita kohteita. Terasseilla Sioox sopii painekyllästetystä puusta tehtyjen terassien kannen käsittelyyn.

Kaunis harmaa pinta saavutetaan vuoden kuluttua käsittelystä. SIOO:X saatavilla edullisesti ja nopealla toimituksella Takentajan verkkokaupasta

Rakentajan verkkokauppaan

Käsittely kahdessa vaiheessa

SIOO:lla käsitellään pinta kahteen kertaan. Ennen käsittelyn alkua tietenkin pinta puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen kuiva alusta käsitellään SIOO:X Pohjustuksella (Premium puunsuoja 1/2) kahteen kertaan käsittelyvälin ollessa vähintään kaksi tuntia.

Toinen käsittely tehdään, kun SIOO pohjustus on kuivunut vähintään neljä tuntia. Pinta käsitellään SIOO:X Suojauksella (Premium puunsuoja 2/2) ennen seuraavaa sadeteta. Käsitelty pinta on aluksi ruskean kellertävä tuotteen emäksisyydestä johtuen, muuttuen kuitenkin harmaaksi ajan myötä kosteuden vaikutuksesta.

Pinnan vaurioituessa korjaus tehdään uudelleen suojausaineella sivellen. Vaalea pinta palautuu muutamassa kuukaudessa. Jos vahinko on suuri, se saatetaan joutua käsittelemään uuden käsittelyn pohjustuksella.

SIOO:n avulla käsittelet myös laiturit, veneiden kannet, aidat, terassit ja seinäpaneelit sekä sisällä että ulkona. SIOO:X taipuu moneen käyttöön!SIOO:n avulla käsittelet myös laiturit, veneiden kannet, aidat, terassit ja seinäpaneelit sekä sisällä että ulkona. SIOO:X taipuu moneen käyttöön!

SIOO:X lyhyesti

  • Koostuu kahdesta vaiheesta: Sioo:x Puunsuoja (Vaihe 1) ja Sioo:x Pintasuoja (Vaihe 2)
  • Luo puhtaan, hopeanharmaan luonnonmukaisen pinnan, lisäten sen kiiltoa
  • Ei vaadi jokavuotista käsittelyä, kestää kohteesta ja tuotteesta riippuen 8-15 vuotta
  • Ympäristöystävällinen ja vesiohenteinen tuote, ei sisällä biosidejä (myrkkyjä)
  • Ehkäisee pintaa halkeilemasta ja jättää miellyttävän pinnan kävelylle ilman pelkoa tikuista
  • Tehokas käsittely on suoja sientä, tummumista, levää, sammalta, hometta, lahoamista ja jopa tuhoeläimiä vastaan EN 46 ja EN 113 mukaisesti
  • Madaltaa puumateriaalin palamisen riskiä
  • Haluttaessa pinta voidaan käsitellä myöhemmin värillisillä puuöljyillä

SIOO:X käsittelyä on kehitetty kolme eri laatua: Paneeli Premium, Teak Premium ja Terassi Premium. SIOO:X Paneeli Premium on tarkoitettu eritoten pystysuorille julkisivuille. Paneeli Premiumilla voit käsitellä talojen, katosten, kesähuoneiden tai leikkimökkien seinät. Teak Premium on tehty veneiden kansia ajatellen. SIOO:X Terassi Premiumilla käsittelet myös aidat, puutarhakalusteet ja vaikika ikkunapuitteet. SIOO:X tuoteperhe on erittäin monikäyttöinen, puun luonnollisen kauniiseen harmaannuttamiseen kehitetty sarja.

Rakentaja.fi verkkokaupasta

 
Päivitetty
15.7.2021