Lattiapinnat valmistuvat

Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Laatoitus jatkuu

Kodinhoitohuoneen laatoitus jatkuu ja kylpyhuoneen lattiakin on saatu nyt kokonaan laatoitettua. Siis saumausta vaille valmista. Tosin tuo alin rivi seinälaattaa uupuu vielä.

Lattiat alkavat valmistua.Lattiat alkavat valmistua.

Keittiön, ruokahuoneen ja olohuoneen lattiat valmistuvat

Keittiön, ruokahuoneen ja olohuoneen lattiat on puhdistusta vaille valmiita vastaanottamaan ihana uusi maalipinta. Tuo keittiön lattia tosin tekisi mieli säilyttää kuluneen ulkomuodon takia. Harmi vaan, että haluan yhteneväisen lattian kaikkiin huoneisiin sekä pienenä ongelmana on myös se, että lattia on tehty osaksi laudanpätkistä ja jätetty maalaamatta. Onneksi vanhan lattian fiilis säilyy uudesta maalipinnasta huolimatta.

Viimeisenä alakerrasta uuden paneloinnin kattoon saa eteinen.

Keittiön, ruokahuoneen ja olohuoneen lattiat on puhdistusta vaille valmiita vastaanottamaan ihana uusi maalipinta.Keittiön, ruokahuoneen ja olohuoneen lattiat on puhdistusta vaille valmiita vastaanottamaan ihana uusi maalipinta.

Korvausilmaventtiilit pistävät ilman kiertämään

Korvausilmaventtiilit asennettiin sekä ruokahuoneeseen että olohuoneeseen. Melko huomaamatonhan tuo on ainakin valkoisessa seinässä. Toivottavasti sama tilanne jatkuu vielä tapetin jälkeenkin. No mutta pääasia, että ilma kiertää.

Myös ulkopintaan tuleva ritilä on erittäin siisti ja huomaamaton.

Korvausilmaventtiilit asennettiin sekä ruokahuoneeseen että olohuoneeseen.Korvausilmaventtiilit asennettiin sekä ruokahuoneeseen että olohuoneeseen.
 
Julkaistu
11.5.2015