Ololämpö – pehmeää lämpöä vuolukivitakalla

Ololämpö, Tulikivi-takan tuottamaa, lempeän pehmeää lämpöä. Tulisijan luovuttaessa lämpöä tasaisesti koko huonetilaan, tuntuu huone pitkään mukavan lämpöiseltä. Pehmeän, säteilemällä tuleva lämmön ansiosta huonetilan ilmakin pysyy raikkaana.

Lämpöä on monenlaista

Ainutlaatuinen materiaali, vuolukivi, täyttää kaikki tulisijan rakennusmateriaalille annetut vaatimukset. Korkean ominaispainon omaavana materiaalina se johtaa sekä varaa lämpöä erinomaisesti.

 

Lämmön johtuessa materiaalissa tasaisesti, luovuttaa se myös lämmitettävään tilaan tasaista lämpöä. Ilma ei kuumene turhaan eikä lämpö karkaa korkeankaan huonetilan kattoon, kuten esimerkiksi kamiinan konvektiolämmössä tapahtuu.

Lämmön luovutus on tasaista huonetilan lattiasta kattoon, joten jalatkaan eivät palele.

 

Kiinnostuitko Tulikiven tuotteista? Voit tilata esitteen itsellesi tästä

Ololämpö luovuttaa lämpöä tasaisesti. Kuvassa olevat lämpötilat ovat ohjeellisia. Ylemmässä kuvassa on varaava takka, joka säteilee lämpöä tasaisesti. Alemmassa kuvassa kiertoilmatakka, jonka lämpö nousee huoneen yläosaan ja jättäen usein lattian kylmemmäksi.Ololämpö luovuttaa lämpöä tasaisesti. Kuvassa olevat lämpötilat ovat ohjeellisia. Ylemmässä kuvassa on varaava takka, joka säteilee lämpöä tasaisesti. Alemmassa kuvassa kiertoilmatakka, jonka lämpö nousee huoneen yläosaan ja jättäen usein lattian kylmemmäksi.

Pari pesällistä riittää

Nopea ja tehokas palaminen edesauttavat lämmön varautumista tulisijan massaan. Riippumatta huoneesta ja huoneen käyttötarkoituksesta, riittää lämmittämiseen vain pari pesällistä puuta. Tulisija luovuttaa varaamaansa lämpöä jopa yli vuorokauden lämmityksen jälkeen. Lämpö ei mene hukkaan vaan se levittyy tasaisesti.

Katso, miten Ololämpö toimii

Kiinnostuitko vuolukivitakasta? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
9.11.2015