Indego robottiruohonleikkuri tekee työt puolestasi

Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti sinun nauttiessa vapaa-ajastasi. Indegon "Logicut" -järjestelmä on älykäs navigointijärjestelmä, joka kartoittaa ensin leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.

Indego robottiruohonleikkuri edullisesti verkkokaupasta!

Tilaa Indego robottiruohonleikkuri verkkokaupasta!

Saat Rakentaja.fi verkkokaupasta 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Älykäs, hiljainen ja tehokas

Robottiruohonleikkuri on polttomoottorikäyttöisiä leikkureita hiljaisempi ja se on täysin saasteeton. Lisäksi se säästää aikasi nurmikonleikkuulta kokonaan. Indegossa on herkkä sensori, jonka ansiosta se kiertää tiellensä osuvat esteet. Rinnakkaiset leikkuulinjat estävät nurmikkoa vaurioitumasta ja takaavat kauniin ja tasaisen leikkuujäljen. Silputtu nurmikko palautuu takaisin nurmikolle jättäen tärkeät ravinteet takaisin maahan lannoitteeksi. Kun laitteen akku on lopussa, se palaa automaattisesti takaisin telakkaan lataukseen ja sisäänrakennetun varashälytinjärjestelmän ansiosta voit jättää sen työskentelemään ilman vahtimista.

Indegon ”Logicut”-navigaatiojärjestelmä kartoittaa leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Samansuuntaiset leikkuulinjat takaavat leikkuun koko alueella. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.Indegon ”Logicut”-navigaatiojärjestelmä kartoittaa leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Samansuuntaiset leikkuulinjat takaavat leikkuun koko alueella. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.

Ohjaa ruohonleikkuriasi etäkäyttöisesti

Uuden Indego Connect -robottiruohonleikkurin kanssa voit ohjata nurmikonleikkuuta sormella. Asenna ruohonleikkuri puutarhaasi, lataa ilmainen sovellus ja nauti kaikesta säästämästäsi ajasta. Indego Connect leikkaa nurmikkosi automaattisesti ja palaa aina virtaa tarvittaessaan takaisin lataustelakkaan. Laite jopa ilmoittaa sinulle leikkuuterien tarkastustarpeesta.

Connect toiminnon ansiosta voit ohjata robottiasi etäkäyttöisesti. Käynnistä nurmikonleikkuu, käske se takaisin lataustelakkaan, aseta leikkuuaikataulut ja seuraa leikkuun edistymistä kartalta.Connect toiminnon ansiosta voit ohjata robottiasi etäkäyttöisesti. Käynnistä nurmikonleikkuu, käske se takaisin lataustelakkaan, aseta leikkuuaikataulut ja seuraa leikkuun edistymistä kartalta.

Aina siisti piha

Indego painaa vain 12 kg, mikä merkitsee, ettei kone tee uria kovankaan sadekauden jälkeen. Koneen maksimaalinen toiminta-alue on 1000 neliötä, joten keskivertokokoisen omakotitalon pihan hoito onnistuu vaivatta.
Indego robottiruohonleikkurin leikkuukorkeus on 20-60 mm, joten ainoa ylimitoitettu haaste on lähettää kone nurmelle, jota ei ole leikattu moneen viikkoon. Näitä tilanteita ei kuitenkaan enää synny, kun omistat Indegon – ajasta kone leikkaamaan tiettyinä päivinä ja haluttuina kellonaikoina, niin pihallasi on aina siisti, sopivan pituinen nurmi. Indego toimii siten kuin pieni, pyöreä lammas, ja tuloksena on entistä terveempi nurmikko.

Tee ruohonleikkuusta helppoa!

Tilaa Indego robottiruohonleikkuri verkkokaupasta!

Saat Rakentaja.fi verkkokaupasta 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 
Julkaistu
2.7.2015