• Etusivu
  • Piha

Indego robottiruohonleikkuri tekee työt puolestasi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 02.07.2015
20154_43243.jpg

Indegon ”Logicut”-navigaatiojärjestelmä kartoittaa leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Samansuuntaiset leikkuulinjat takaavat leikkuun koko alueella. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.

Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti sinun nauttiessa vapaa-ajastasi. Indegon "Logicut" -järjestelmä on älykäs navigointijärjestelmä, joka kartoittaa ensin leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.

Info

Info

Indego robottiruohonleikkuri edullisesti verkkokaupasta!

Tilaa Indego robottiruohonleikkuri verkkokaupasta!

Saat Rakentaja.fi verkkokaupasta 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Älykäs, hiljainen ja tehokas

Robottiruohonleikkuri on polttomoottorikäyttöisiä leikkureita hiljaisempi ja se on täysin saasteeton. Lisäksi se säästää aikasi nurmikonleikkuulta kokonaan. Indegossa on herkkä sensori, jonka ansiosta se kiertää tiellensä osuvat esteet. Rinnakkaiset leikkuulinjat estävät nurmikkoa vaurioitumasta ja takaavat kauniin ja tasaisen leikkuujäljen. Silputtu nurmikko palautuu takaisin nurmikolle jättäen tärkeät ravinteet takaisin maahan lannoitteeksi. Kun laitteen akku on lopussa, se palaa automaattisesti takaisin telakkaan lataukseen ja sisäänrakennetun varashälytinjärjestelmän ansiosta voit jättää sen työskentelemään ilman vahtimista.

Ohjaa ruohonleikkuriasi etäkäyttöisesti

Uuden Indego Connect -robottiruohonleikkurin kanssa voit ohjata nurmikonleikkuuta sormella. Asenna ruohonleikkuri puutarhaasi, lataa ilmainen sovellus ja nauti kaikesta säästämästäsi ajasta. Indego Connect leikkaa nurmikkosi automaattisesti ja palaa aina virtaa tarvittaessaan takaisin lataustelakkaan. Laite jopa ilmoittaa sinulle leikkuuterien tarkastustarpeesta.

Connect toiminnon ansiosta voit ohjata robottiasi etäkäyttöisesti. Käynnistä nurmikonleikkuu, käske se takaisin lataustelakkaan, aseta leikkuuaikataulut ja seuraa leikkuun edistymistä kartalta.
Connect toiminnon ansiosta voit ohjata robottiasi etäkäyttöisesti. Käynnistä nurmikonleikkuu, käske se takaisin lataustelakkaan, aseta leikkuuaikataulut ja seuraa leikkuun edistymistä kartalta.

Aina siisti piha

Indego painaa vain 12 kg, mikä merkitsee, ettei kone tee uria kovankaan sadekauden jälkeen. Koneen maksimaalinen toiminta-alue on 1000 neliötä, joten keskivertokokoisen omakotitalon pihan hoito onnistuu vaivatta.

Indego robottiruohonleikkurin leikkuukorkeus on 20-60 mm, joten ainoa ylimitoitettu haaste on lähettää kone nurmelle, jota ei ole leikattu moneen viikkoon. Näitä tilanteita ei kuitenkaan enää synny, kun omistat Indegon – ajasta kone leikkaamaan tiettyinä päivinä ja haluttuina kellonaikoina, niin pihallasi on aina siisti, sopivan pituinen nurmi. Indego toimii siten kuin pieni, pyöreä lammas, ja tuloksena on entistä terveempi nurmikko.

Info

Info

Tee ruohonleikkuusta helppoa!

Tilaa Indego robottiruohonleikkuri verkkokaupasta!

Saat Rakentaja.fi verkkokaupasta 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Piha
ulkotilat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20238_82937.jpg
Pihapiirin valvontaan langaton liiketunnistin
Liiketunnistimia on käytetty pihoilla jo vuosia, mutta ovatko niiden ominaisuudet muuttuneet? Kyllä ovat. Miltä kuulostaisi esimerkiksi maaston ja taustakentän tunnistus, ryömintäalueen suojaus ja valon automaattinen sytytys, kun astut ulos ovesta? Älä enää kapua laitteelle, vaan ohjaa liiketunnistintasi säätöjä kaukosäätimellä.
20207_65890.jpg
Etanadynamiitilla eroon kivistä ja kallioista
Jos tarvitset helpon ja edullisen tavan päästä eroon pihallasi olevasta kivestä tai kalliosta, niin silloin tarvitset Ter-Mite -murtolaastia. Se toimii hitaasti, joten se mahdollistaa purkutyön turvallisesti ja yksinkertaisesti ilman perinteistä räjäyttämistä. Eikä tarvitse pelätä räjähteen aiheuttavan lähellä oleville rakennuksille vaurioita ja sitä voidaan käyttää jopa sisätiloissa.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton