Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus

Lumonin uusi liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.

Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.

Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille.Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille.

Sivuunliukuva terassilasitus kaikentyyppisille terasseille

Lumon sivuunliukuva terassilasi siirtyy kevyesti ja hiljaisesti syrjään ja kutsuu kesän lämmön terassille. Viileällä ilmalla terassilasitus suojaa ja tekee terassista silloinkin miellyttävän oleskelutilan. Jämäkkään kahvaan on helppo tarttua ja turvallisuutta lisää sarjoitettava lukko.

Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puoleensa Lumon lasiterassilla

Puitteeton terassilasitus

Puitteettomat lasielementit tarjoavat avarat, esteettömät näkymät ympäristöön. Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa.

Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna.

Lasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun.Lasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun.

Perustuksesta valmiiseen lasiterassiin

Lumon tarjoaa tarvittaessa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Kokonaisuus toimii säällä kuin säällä ja rakenteiden normaali eläminenkin on käyttövarmuudessa otettu huomioon. Lumon lasiterassi on yhtenäinen kokonaisuus, joka luo viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Perustuksesta valmiiseen lasiterassiin

Katso video perustuksesta valmiiseen lasiterassiin!

Jätä yhteydenottopyyntö Lumonin lasituksesta:


 
Julkaistu
17.8.2015