Lämmitysratkaisun valinta - mikä sinulle sopii parhaiten

Mitoitus kohteen mukaan

Lämpöpumppu tulee aina mitoittaa huolellisesti kohteen mukaan. Näin varmistetaan, että taloon asennetaan oikean tehoinen lämpöpumppu ja keruupiiri (maalämpö). NIBE käyttää lämpöpumpun mitoituksessa lähtökohtana talon energiantarvetta kylmimpinä päivinä. Silloin lämpöpumppu kattaa noin 70–80 % talon lämmityksen tehontarpeesta ja lähes koko energiatarpeen. Sähkövastusta tarvitaan avuksi vain huippupakkasten aikana. Osatehomitoituksella vältetään kompressorin liian usein tapahtuva käynnistyminen ja saadaan mukavan tasainen sisälämpötila.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Maalämpö - Joustava lämmitysjärjestelmä

 • Lämmittää ja viilentää, kytketään vesikiertoiseen lämmöjakoon, edullinen käyttää

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tai vesistöön varastoitunutta auringon tuottamaa lämpöä keräämällä sen talteen ja luovuttamalla sen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja lämminvesivaraajaan. Hybridivaraajaan voidaan liittää heti tai myöhemminkin muita lämmönlähteitä, kuten aurinkolämpöjärjestelmä. Lämmön lisäksi maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää kätevästi ja edullisesti kesäkuumalla myös tilojen viilentämiseen.

NIBEn maalämpöpumppuperheen malleissa:

 • Lämmin käyttövesi tuotetaan tehokkaasti integroidussa (tai erillisessä) ruostumattomassa varaajassa. Tarvittaessa lisälämpö niin käyttöveteen kuin lämmitykseen tuotetaan sähkövastuksella.
 • Mahdollisuus yhdistää miellyttävä, kuiva sisäilman myös kesän lämmössä takaava Cool-IN maaviilennys. Laitteet pystyvät kommunikoimaan keskenään, mikä varmistaa viilennyksen tehokkuuden.
 • Helppokäyttöinen ohjausyksikkö on käyttäjäystävällisyydeltään markkinoiden kärkeä. Selkeä graafinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää. Lämpöpumpun tila, käyntiajat ja lämpötilat näkyvät suuressa näytössä. Ohjelmisto voidaan päivittää ja käyttötietoja ladata nopeasti ja helposti USB-portin kautta. NIBE Uplink -palvelunkautta laitetta voi seurata vaikka älypuhelimella missä ja milloin vain.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta


 

7501
750

Uudis- ja saneerauskohteen tehopakkaus on ilma/vesilämpöpumppu

 • Lämmittää, kytketään vesikiertoiseen lämmönjakoon

Ilma/vesilämpöpumppu sopii hyvin uuden omakotitalon hybridilämmitysjärjestelmän osaksi, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon, esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa ympäristöystävällistä energiaa lämmitysjärjestelmään ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla.

Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilmavesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.

Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Kompakteina, valmiiksi varusteltuina lämpökeskuksina ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.

Monipuoliset NIBE ilma/vesilämpöpumppupakettiratkaisut

 • Luotettava - NIBE-tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään
 • Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ja valmistettu
 • Hiljainen ja tehokas järjestelmä
 • Jäähdyttää tarpeen mukaan

Jätä yhteydenottopyyntö ilmavesilämpöpumpusta


 

750

Poistoilman lämpö talteen

 • Uudiskohteeseen, lämmittää

Poistoilmalämpöpumppu on maa- ja ilma/vesilämpöpumpun lisäksi varteenotettava vaihtoehto kodin lämmitysvaihtoehdoksi. PILP on energiankierrätysjärjestelmä: se hyödyntää talosta poistettavan ilman tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen.

NIBE-poistoilmalämpöpumppu F750 / Sam 41/41:n edut:

 • Keskikokoisiin ja isompiin pientaloihin sekä rivitaloasuntoihin
 • Voidaan liittää aurinkosähköön
 • Yksi järjestelmä ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja käyttöveden tuottoon
 • Lämpöenergiaa kerätään poistoilmasta lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen
 • Invertterikompressorilla tuodaan lattialämmityksen energiatehokkuus samalle tasolle maalämmön kanssa
 • Keskikokoisiin taloihin tuloilmalämmitin SAM 40, isompiin SAM 41
 • Poistoilmakanavistokohteisiin
 • Helppokäyttöinen ohjaus
 • Siisti ja helppo asennus

Jätä yhteydenottopyyntö poistoilmalämpöpumpusta

Suorasähkölämmitteisen kodin ilmaa puhdistava lämmitysapuri: ilmalämpöpumppu 

 • Lämmittää ja viilentää, edullinen

Sadoille tuhansille suorasähkölämmitteisille talouksille vesikiertoiseen lämmitykseen siirtyminen ei ole mielekäs vaihtoehto sen korkeiden kustannuksien vuoksi. Näissä tapauksissa ilmalämpöpumppu on ainoa kohtuullisella investoinnilla saatava vaihtoehto.
Tutustu: NIBE ARIA 

Jätä yhteydenottopyyntö ilmalämpöpumpusta

Lämmityksen etävalvonta ja ilmaista lisäturvaa

750

Nibe Uplinkin avulla saat nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä ja sen tämänhetkisestä tilasta. Saat havainnollisen ja hyvän lähtökohdan lämmityksen ja käyttöveden seurantaan ja ohjaukseen. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa saat ilmoituksen siitä sähköpostitse, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen takuu. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.
NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun, joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä. NIBETURVAN lisäsuojan takuun rinnalle varmistat hankkimalla koti- tai kiinteistövakuutuksen, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

Smart Price Adaption -toiminto hakee Nord-Pool Spot -sähköpörssistä tietoja seuraavan päivän sähkönhinnoista. Kun nämä tiedot yhdistetään laitteen oppimaan lämminvesi- ja lämmitystarvekäyttöön, lämpöpumppu mukauttaa toimintansa. Se tuottaa enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, kun sähkönhinnat ovat alhaiset, ja ”lepuuttaa” laitetta kalliin sähkön ajan.

 
Julkaistu
2.5.2016