Lintukoto, Syli, Sirius vai joku muu
– Löydä omasi Tehoneliöt -mallistosta

Pidätkö tehokkaasta ja toimivasta pohjaratkaisusta? Avarat ja tyhjät tilat eivät ole sinun juttusi, vaan nautit enemmän hyödyllisistä ja tehokkaasti käytetyistä neliöistä. Silloin sinun mökkiratkaisusi löytyy Honka Tehoneliöt –mallistosta.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Tehoneliöt -mallisto koostuu useista erikokoisista ja eri tyylisuuntia edustavista ratkaisuista. Perinteisen tyylin ystävälle ja modernin ulkoasun rakastajalle löytyy takuulla omansa. Huvilat on valmistettu massiivisesta umpipuusta.

Miksi kannattaa valita massiivipuu? Ekologisuus sekä alhainen hiilijalanjälki kuuluvat valveutuneen kuluttajan edellyttämiin ominaisuuksiin. Massiivipuulla on myös tutkitusti positiivisia psykososiaalisia vaikutuksia esimerkiksi stressin alentamisessa, lisäksi männystä ei vapaudu sisäilmaan haitallisia päästöjä.

Lisäksi Honkarakenteen kehittämä Fusion-teknologian ansiosta hirsirakentamisessa on nykyään mahdollista tehdä muun muassa suuria ikkunapintoja sekä vaihdella materiaaleja.

Tehoneliöt –mallisto esittäytyy

Löydä oma mökkisi, jossa jokainen neliö on suunniteltu ja hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti.

Voit myös ladata itsellesi esitteen täältä.

Lintukoto

Lintukoto saunat ja mökit ovat saaneet alkunsa Turun kaupungintalon läheisyyteen rakennetusta myymälämökistä.

Designiltaan hauska sekä hyväntuulinen Lintukoto tarjoaa suurten ikkunoidensa ansiosta uskomattomat mahdollisuudet nauttia niin ilta-auringosta kuin luonnon tarkkailusta ympäri vuoden.

Rakenna oma pesäsi rentouttavaan maisemaan, jonne huolet eivät yllä.
LintukotoLintukoto

Saari

Perinteisen ja modernin yhdistäjä Saari on arkkitehtuuriltaan selkeälinjainen. Mallisto tarjoaa erikokoisia huviloita, piharakennuksia sekä saunarakennuksia, joista on helppo luoda oma kokonaisuus vaikka meren rannalle.

Suojaa terasseille tuovat jyrkkä harjakatto sekä pitkät räystäät. Korkea sisätila antaa lisäksi mahdollisuuden parven rakentamiseen saunan yläpuolelle.
SaariSaari

Merituuli

Tehopakkaus Merituuli tarjoaa toimivan ja tehokkaan lomakodin, jonka sydämenä toimii tupakeittiö.

Merituulen pohja on muokattavissa useammaksi eri variaatioksi, josta taatusti löytää omia tarpeita vastaavan ratkaisun. Merituuleen voi helposti yhdistää erilliseksi saunamökiksi vaikka Poiju- tai Rantakallio-saunan, joka tarpeen tullen toimii vaikka vierasmajana.
MerituuliMerituuli

Sirius

Painumattomalla hirrellä toteutettu Sirius näyttää, mihin moderni hirsirakentaminen antaa mahdollisuuden.

Koko etuseinän ollessa lasia, tulee luonto todellakin osaksi sisustusta. Korkea huonetila tuo vielä lisää tilantuntua. Mallistosta löytyy niin 60- kuin 80-neliöinen malli, josta 60-neliöistä saa myös parvella varustettuna. Saunattoman Siriuksen pariksi sopii erinomaisesti Puolikuu-sauna.
SiriusSirius

Puolikuu

Kuten Siriuksessa, myös Puolikuussa on täyskorkeat ikkunat tuomassa valoa ja tarjoamassa uskomattomia maisemia.

Mökin makuutilat on sijoitettu parvelle saunan ja pesutilojen yläpuolelle. Koska myös Puolikuu on toteutettu Honka Fusion hirrellä, voidaan lasiseinä toteuttaa eleettömillä sekä kapeilla listoituksilla.
PuolikuuPuolikuu

Valo

Valo-mallia on saatavilla useana eri pohjavariaationa. Tehokas pohjaratkaisu sekä valokatteella suojattu terassi tuovat käyttömukavuutta. Valokatteen alla onnistuu vaikka aamun kahvihetki sateisemmallakin säällä.
ValoValo

Syli

Tunnelmallinen syli vetää mökkeilijän kirjaimellisesti syleilyynsä. Katettu terassi sekä sisätilat tekevät kokonaisuudesta ehjän.

Terassin ulkotakan tulenloimusta pääsee nauttimaan kesäiltojen hämärtyessä vaikka sisätiloista käsin, sillä suuret ikkunat ovat kohti terassin oleskelutiloja. Syli äänestettiinkin Hongan suosituimmaksi mökkimalliksi vuonna 2014.
SyliSyli

Soihtu

Soihdun vastaharja mahdollistaa korkeat ikkunat kahdelle seinustalle. Samalla myös luonnonvalo pääsee koko mökin lävitse oleskelu- ja ruokailutilaan.

Korkea huonetila tuo mökin keskiosaan avaruutta. Lisää nukkumapaikkoja on mahdollista saada ottamalla suuri parvi hyötykäyttöön. Myös terassikauden jatkaminen terassin lasittamisella on mahdollista.
SoihtuSoihtu

Rantakallio

Monen modernin huvilan pariksi sopii selkeä ja eleetön Rantakallio.

Pelkistetyn ulkonäkönsä puolesta saunamökki sulautuu ympäröivään maisemaan sitä häiritsemättä. Saunamökin pitkällä seinustalla, loivan pulpettikaton räystään alla on tilaa vilvoitella suuremmallakin porukalla.
RantakallioRantakallio

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
22.6.2015