Keittiöiden mallistouutuudet 2015

Keittiöiden tehokäyttö, inspiroivat esillepanot ja elämyksien tuottaminen toteutuvat Mallistossa 2015.

Tilaa Petran uusi kuvasto!

Tilaa A la Carten kuvasto!

Petra-keittiöiden SIZE 0

Suurta elämää pienessä keittiössä - 25% kaikista suomalaisista keittiöistä on kooltaan alle 10m².

Yleensä kaipaamme keittiöömme lisätilaa, vaikka todellisuudessa sitä on enemmän kuin ymmärrämmekään. Kyse on siitä osaammeko hyödyntää tilan oikein. Fiksuilla ja nerokkailla ratkaisuilla pääset nauttimaan suurenmoisesta keittiöelämästä valitsemalla keittiöösi oikeanlaisia ratkaisuja.

Nerokas pyörillä rullaava apukaappi työtasolla. Yksiköstä löytyy esiin
vedettävät laatikot ja muuta lisäsäilytystilaa.Nerokas pyörillä rullaava apukaappi työtasolla. Yksiköstä löytyy esiin vedettävät laatikot ja muuta lisäsäilytystilaa.

Plussa-kaappi
Plussa-kaappi on nerokas pyörillä rullaava apukaappi työtasolla. Hetkessä lisää pöytätilaa keittiöaskareille. Yksisköstä löytyy esiin vedettävät laatikot ja muuta säilytystilaa.

Klaffi-kaappi
Loihdi hetkessä pöytä esiin ja säilytä päivittäin tarvitsemiasi asioita fiksusti. Klaffikaappi on nerokas ratkaisu pieneen tilaan, jossa pöytä ei sovi olla esillä kaiken aikaa. Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä löytyy säilytystilaa, hyllyinä, lokeroina ja taskuina.

Wall-järjestelmä
Persoonallinen seinälle tai välitilaan sijoitettava seinäjärjestelmä mahdollistaa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisen varustelun; hyllyjä, koukkuja, valoja, talouspaperiteline, magneettiset veitsitelineet. Keittokirjalle ja tabletillekin löytyy omat luontevat paikat.

Klaffikaappi on nerokas ratkaisu
pieneen tilaan, jossa pöytä
ei sovi olla esillä kaiken aikaa.
Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä
löytyy säilytystilaa, hyllyinä,
lokeroina ja taskuina.Klaffikaappi on nerokas ratkaisu pieneen tilaan, jossa pöytä ei sovi olla esillä kaiken aikaa. Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä löytyy säilytystilaa, hyllyinä, lokeroina ja taskuina.
Persoonallinen seinälle tai välitilaan sijoitettava
seinäjärjestelmä mahdollistaa omien mieltymysten
ja tarpeiden mukaisen varustelun.Persoonallinen seinälle tai välitilaan sijoitettava seinäjärjestelmä mahdollistaa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisen varustelun.

SHOW & HIDE - säilytä näyttävästi

Sinua inspiroivat asiat haluat tietysti jakaa muidenkin nähtäväksi. A la Carten Framilla-tuoteperheen yksiköillä pääset ilmaisemaan keittiössäsi persoonallisuuttasi ja näyttämään intohimojasi rohkeasti pintaa syvemmältä.

Framilla_järjestelmä_koko
Puiset monitoimilaatikot, lasi-ikkunalliset laatikot, laatikot vitriinitasolla, viimeistellyt puuosat kaikki vaaleaa saarnia.Puiset monitoimilaatikot, lasi-ikkunalliset laatikot, laatikot vitriinitasolla, viimeistellyt puuosat kaikki vaaleaa saarnia.

WALL-JÄRJESTELMÄ

Wall-järjestelmä - Persoonallinen monitoimiseinä, käyttäjänsä mukainen ja näköinen.

Esittelemme mielellämme muille asioita joita itse pidämme tärkeinä. Kirjoja, musiikkia ja muuta, mikä kuuluu jokapäiväiseen elämäämme. Mikseipä myös keittiömme voisi kertoa meistä enemmän. Voit esitellä persoonaasi yhtä lailla myös keittiölläsi, tuot esille sinulle tärkeät asiat ja nautit niiden esilläolosta.

COFFEE UNIT & SOUND UNIT

A la Carten Coffee unit on kauniisti taustavalaistu kahviyksikkö, jossa liukuva lasihylly, yksikköön rakennetut lasihyllyt ja säilytyslaatikko kapseleille. Kahvinkeittimesi tulee olla keittiön keskipiste.

Sound unit on saumattomasti kalusteisiin integroituva ja nerokkaan kompakti musiikkiyksikkö – tunnelman luontiin keittiössä.

Coffee Unit-yksikkö on komeroon sijoitettava kapselikeittimen toiminta- ja säilytyskeskus. Sound Unit on alan ensimmäinen keittiöön integroitu audiojärjestelmä, joka on räätälöity keittiöön rakenteisiin.Coffee Unit-yksikkö on komeroon sijoitettava kapselikeittimen toiminta- ja säilytyskeskus. Sound Unit on alan ensimmäinen keittiöön integroitu audiojärjestelmä, joka on räätälöity keittiöön rakenteisiin.

Mitat muuttuvat - toiminallisuutta ja monipuolisempaa ilmettä toteutuksiin

Mittamuutos 2015 on kokonaisvaltainen. Kaikkien ovien ja etusarjojen korkeudet muuttuvat. Leveydet säilyvät ennallaan. Pöytäkaappien ja komeroiden syvyysmitta pienenee. Seinäkaappeihin tulee lisää toivottua syvyyttä. Kapeita yksiköitä lisää, mm. 20 cm leveät ratkaisut.

Uusia ovimalleja ja vetimiä

Ovimallisto muuttuu usean uuden oven sisääntulolla. Ovimalleja löytyy eri tyylisuuntiin. Mallisto 2015 myötä pääsemme nauttimaan pohjoismaisen ja eurooppalaisten mallistojen mahdollisuuksista. Suomen pienet volyymit eivät ole esteenä omaperäistenkään tuotteiden mallistoon otolle. Lanseeraamme uuden usvan valkoisen värin, joka tulee vakioväriksi runkoihin ja uudeksi väriksi myös maaliväripalettiin.

uudet_ovet

Uusia vetimiä. On kuppia, lankaa, nuppia, puuta, nahkaa, kromia ja patinaa. Mikä miellyttää ja sopii parhaiten käteen?

vetimet

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailmalle:


 
Julkaistu
27.4.2015