Keittiöhetkiä joilla on merkitystä

Jokaisella meistä on keittiö - pieni tai iso. Suomalaisia Petra-keittiöitä on tehty jo vuodesta 1978 lähtien. Nyt Suomen suosituin keittiö, Petra, löytyykin jo tuhansista kodeista.
Keittiön rooli on muuttunut merkittävästi, keittiö on nykyisen sosiaalisen elämän keskipiste. Keittiö on oikea monitoimitila. Keittiössä on perheen aktiivisimmassa käytössä olevat neliöt. Siellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin sekä perheen vieraat. Keittiössä eletään kodin arkea ja juhlaa hyvässä seurassa ja tehdään monia suuria ja pieniä päätöksiä. Unelmien keittiö on käyttäjänsä näköinen, juuri siinä kodissa asuville suunniteltu.

Petra kehittää keittiöitä kaiken aikaa ja hakee ratkaisuja sekä erilaisten käyttäjien tarpeisiin että myös monenlaisiin tiloihin soveltuviksi. Monet toimintaa helpottavat yksiköt tavaroiden ja kodinkoneiden säilytyksessä ja keittiön muuntuvuus tarpeiden mukaan ovat nousseet tärkeiksi. Urbaani-yhteiskunnassa keittiö voi olla hyvinkin pieni, mutta sieltä voi silti löytyä suurenmoisia ratkaisuja joilla loihditaan kaikki tarpeellinen esiin tarvittaessa. Keittiön tulee tietysti olla myös turvallinen paikka, jossa voit tuntea lämpöä, vaikka maailma myllertää ympärillä.

Petra-keittiössä on tilaa elämälle.
Uudistunut Petra-keittiökuvasto.Uudistunut Petra-keittiökuvasto.
 
Julkaistu
14.4.2015