Tarkkaakin tarkemmin: digitaaliset mittatyökalut

Digitaaliset mittatyökalut ovat monipuolisia ja sisätiloissa entistä tärkeämpiä. Arvailuihin ei ole syytä tyytyä rakentaessa tai remontoidessa: mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Bosch-mittatyökalut eivät näytä vain mittaustuloksia, vaan voit myös hyödyntää niitä muistitoiminnon avulla.

Rakenneilmaisin paikantaa mitä et näe

Porattaessa seinään varovaisuus on valttia: rakenneilmaiset näyttävät, missä jännitteiset johdot tai kupariputket kulkevat. Näin tiedät, missä voit porata turvallisesti.

Kätevillä Boschin digitaalisilla rakenneilmaisimilla löydät tarkasti ja turvallisesti jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat ja metallikehykset sekä puukoolaukset.Kätevillä Boschin digitaalisilla rakenneilmaisimilla löydät tarkasti ja turvallisesti jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat ja metallikehykset sekä puukoolaukset.

Bosch-rakenneilmaisimet ovat erinomaisia apuvälineitä, kun haluat suojella itseäsi ikäviltä yllätyksiltä remontoidessasi ja rakentaessasi. Moni rakentaja ja remontoija on toivonut itselleen ennen poraustöitä röntgensilmää, jottei yllättyisi jännitteisistä johdoista ja kupariputkista seinässä. Rakenneilmaisimen vihreä valorengas kertoo, missä voit porata vaaratta. Valorenkaan ollessa punainen älä missään tapauksessa poraa. Varmista kohde ennen poraamisen aloittamista – voit luottaa tarkkoihin Bosch-rakenneilmaisimiin.

Laseretäisyysmittalaitteella tarkat mittaustulokset

Bosch-etäisyysmittalaite hyödyntää pitkälle kehitettyä laserteknologiaa etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaamiseen. Digitaaliset mittatyökalut ovatkin innovatiivisia laitteita, joiden hankinta maksaa taatusti itsensä takaisin.

Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Bosch-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset.Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Bosch-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset.

Laser-etäisyysmittalaitteella mittaat helposti ja tarkasti etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet. Sinun tarvitsee vain kohdistaa laitteen lasersäde. Napin painallus riittää, ja hetkessä sinulla on täydellinen mittaustulos. Käytännöllisellä etäisyysmittalaitteeella saat sisäänrakennetun kohdistusavun ansiosta pisteentarkat tulokset aina 50 metrin etäisyyteen saakka. Suureen mittatarkkuuteen ahtaissa nurkissa ja pienissä kulmissa voit hyödyntää takareunassa olevaa mittatikkua kulmamittauksiin: näin saat laseretäisyysmittalaitteella parhaat mittaustulokset. Kompaktissa laseretäisyysmittalaitteessa on lisäksi libelli, joka helpottaa laitteen kohdistamista.
 

Kiinnitykset suoraan ristilinjalaserilla

Usein ongelmana ovat suorat linjat, joiden mittaaminen ja merkitseminen aiheuttaa haastetta etenkin jos pohjan lähtötaso ei ole aivan linjassa.

Itsetasaavat laitteet, kuten esimerkiksi Bosch-ristilinjalaser, asettuvat itsestään oikeaan asentoon. Laite pystytetään ja kytketään päälle jolloin seinään ilmestyy tarkalleen pystysuorasta ja tarkalleen vaakasuorasta viivasta muodostuva risti.

Kulmamitalla viistokulmat 0,2 asteen tarkuudella

Ajan ja vaivan säästäminen on erittäin tärkeää uudisrakentamisessa ja myös remonttitöissä. Boschin digitaalinen kulmamitta PAM 220 on kotinikkarin kätevä apuväline. Katkaisu- ja jiirisahat voidaan säätää kulmamitan avulla nopeasti ja helposti. Näin saat sahattua ja kiinnitettyä katto- ja lattialistat uskomattoman helposti. Pehmustetun kädensijan ja 0,9 kg:n painon ansiosta tämä laite takaa miellyttävän käytön ja helpon kuljetuksen.

 

Lämpötunnistin kaikkin kodin tarpeisiin

Jos et jotenkin tunne oloasi oikein viihtyisäksi oman kotisi sisätiloissa, siihen voi olla monia eri syitä. Älä tuhlaa aikaa syiden pitkäaikaiseen etsimiseen. PTD 1 -lämpötunnistimella löydät todella helposti piilevät kylmäsillat ja mahdolliset homeen muodostumiselle alttiit kohdat. Se on nimittäin ainoa mittalaite, joka ei ainoastaan mittaa huone- ja pintalämpötilaa sekä ilmankosteutta, vaan samalla myös tulkitsee ne.

Bosch-lämpötilatunnistimella jäljität piilevät kylmäsillat ja löydät kädenkäänteessä mahdolliset homeen muodostumiselle alttiit kohdat.

Olipa kyse sitten keittiöstä, ullakosta tai vaikkapa kylpyhuoneesta – PTD1:n kanssa määrität nopeasti
ja tehokkaasti huoneiden lämpöolosuhteet ja saat tärkeitä vinkkejä huoneilman parantamiseen.Olipa kyse sitten keittiöstä, ullakosta tai vaikkapa kylpyhuoneesta – PTD1:n kanssa määrität nopeasti ja tehokkaasti huoneiden lämpöolosuhteet ja saat tärkeitä vinkkejä huoneilman parantamiseen.

Ota kunnon työvälineet avuksesi

Rakennus- ja remontointitöiden onnistumiseen vaikuttavat oleellisesti käytettävät työvälineet. Laadukkaalla työkalulla saat hommat nopeasti ja helposti valmiiksi ilman tuskailuja.

Digitaaliset mittatyökalut löydät täältä

Sähkötyökalut jokaiseen työvaiheeseen 
Julkaistu
26.6.2017