• Etusivu
  • Varusteet

Digitaaliset mittatyökalut sujuvaan työskentelyyn

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 06.07.2020
201610_47538.jpg

Kätevillä digitaalisilla rakenneilmaisimilla löydät tarkasti ja turvallisesti jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat ja metallikehykset sekä puukoolaukset.

Arvailuihin ei ole syytä tyytyä rakentaessa tai remontoidessa: mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Digitaaliset mittatyökalut ovat monipuolisia ja sisätiloissa entistä tärkeämpiä.

Rakenneilmaisin paikantaa mitä et näe

Porattaessa seinään varovaisuus on valttia: rakenneilmaiset näyttävät, missä jännitteiset johdot tai kupariputket kulkevat. Näin tiedät, missä voit porata turvallisesti.

Bosch-rakenneilmaisimet ovat erinomaisia apuvälineitä, kun haluat välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Moni rakentaja ja remontoija on toivonut itselleen ennen poraustöitä röntgensilmää, jottei yllättyisi jännitteisistä johdoista ja kupariputkista seinässä. Rakenneilmaisimen vihreä valorengas kertoo, missä voit porata vaaratta. Valorenkaan ollessa punainen älä missään tapauksessa poraa. Varmista kohde ennen poraamisen aloittamista – voit luottaa tarkkoihin Bosch-rakenneilmaisimiin.

Laseretäisyysmittalaitteella tarkat mittaustulokset

Bosch-etäisyysmittalaite hyödyntää pitkälle kehitettyä laserteknologiaa etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaamiseen. Digitaaliset mittatyökalut ovatkin innovatiivisia laitteita, joiden hankinta maksaa taatusti itsensä takaisin.

Neliömetritoiminto laskee pinta-alat kätevästi kertomalla kaksi viimeksi mitattua arvoa. Sillä määrität nopeasti ja helposti tarvittavat lattiapäällyste- tai tapettirullamäärät.
Neliömetritoiminto laskee pinta-alat kätevästi kertomalla kaksi viimeksi mitattua arvoa. Sillä määrität nopeasti ja helposti tarvittavat lattiapäällyste- tai tapettirullamäärät.

Laser-etäisyysmittalaitteella mittaat helposti ja tarkasti etäisyydet, pinta-alat ja tilavuudet. Sinun tarvitsee vain kohdistaa laitteen lasersäde. Napin painallus riittää, ja sinulla on täydellinen mittaustulos. Käytännöllisellä etäisyysmittalaitteeella saat sisäänrakennetun kohdistusavun ansiosta pisteentarkat tulokset aina 20 metrin etäisyyteen saakka. Suureen mittatarkkuuteen ahtaissa nurkissa ja pienissä kulmissa voit hyödyntää takareunassa olevaa mittatikkua kulmamittauksiin: näin saat parhaat mittaustulokset.

Kiinnitykset suoraan ristilinjalaserilla

Usein ongelmana ovat suorat linjat, joiden mittaaminen ja merkitseminen aiheuttaa haastetta etenkin jos pohjan lähtötaso ei ole aivan linjassa.

Ristilinjalaser on täydellinen sisustuskohteiden, taulujen ja hyllyjen, boordien, tapettien tai laattojen nopeaan kohdistukseen.
Ristilinjalaser on täydellinen sisustuskohteiden, taulujen ja hyllyjen, boordien, tapettien tai laattojen nopeaan kohdistukseen.

Itsetasaavat laitteet, kuten esimerkiksi Bosch-ristilinjalaser, asettuvat itsestään oikeaan asentoon. Laite pystytetään ja kytketään päälle jolloin seinään ilmestyy tarkalleen pystysuorasta ja tarkalleen vaakasuorasta viivasta muodostuva risti. Boschin itsetasaavat ristilinjalaserit on varustettu uusimmalla laserteknologialla. Ne ovat uskomattoman helppokäyttöisiä ja heijastavat pintoihin selvästi näkyvät ja tarkat ristilinjat hetkessä. Ristilinjalaserit ovat myös saatavilla vihreällä laserteknologialla, joka on jopa neljä kertaa näkyvämpi kuin punainen laserlinja myös kirkkaassa valossa.

Kulmamitalla viistokulmat 0,2 asteen tarkuudella

Ajan ja vaivan säästäminen on erittäin tärkeää uudisrakentamisessa ja myös remonttitöissä. Boschin digitaalinen kulmamitta PAM 220 on kotinikkarin kätevä apuväline. Katkaisu- ja jiirisahat voidaan säätää kulmamitan avulla nopeasti ja helposti. Näin saat sahattua ja kiinnitettyä katto- ja lattialistat uskomattoman helposti. Pehmustetun kädensijan ja 0,9 kg:n painon ansiosta tämä laite takaa miellyttävän käytön ja helpon kuljetuksen.

Digitaalinen kulmamitta on erinomainen apuväline jalkalistojen, kattolevyjen, lattiapäällysteiden ja laattojen asennuksessa.
Digitaalinen kulmamitta on erinomainen apuväline jalkalistojen, kattolevyjen, lattiapäällysteiden ja laattojen asennuksessa.

Lämpötunnistin kaikkiin kodin tarpeisiin

Jos et jotenkin tunne oloasi oikein viihtyisäksi oman kotisi sisätiloissa, siihen voi olla monia eri syitä. Tilanteen selvittämistä ei kannata turhaan pitkittää. PTD 1 -lämpötunnistimella löydät todella helposti piilevät kylmäsillat ja mahdolliset homeen muodostumiselle alttiit kohdat. Se on nimittäin ainoa mittalaite, joka ei ainoastaan mittaa huone- ja pintalämpötilaa sekä ilmankosteutta, vaan samalla myös tulkitsee ne.

Bosch-lämpötilatunnistimilla jäljität piilevät kylmäsillat ja löydät kädenkäänteessä mahdolliset homeen muodostumiselle alttiit kohdat.

Olipa kyse sitten keittiöstä, ullakosta tai vaikkapa kylpyhuoneesta – PTD 1:n kanssa määrität nopeasti ja tehokkaasti huoneiden lämpöolosuhteet ja saat tärkeitä vinkkejä huoneilman parantamiseen.
Olipa kyse sitten keittiöstä, ullakosta tai vaikkapa kylpyhuoneesta – PTD 1:n kanssa määrität nopeasti ja tehokkaasti huoneiden lämpöolosuhteet ja saat tärkeitä vinkkejä huoneilman parantamiseen.
Info

Info

Ota kunnon työvälineet avuksesi

Rakennus- ja remontointitöiden onnistumiseen vaikuttavat oleellisesti käytettävät työvälineet. Laadukkaalla työkalulla saat hommat nopeasti ja helposti valmiiksi ilman tuskailuja.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20152_42268.jpg
Tervetuloa RAKSAan Lahteen tulevana viikonloppuna
RAKSA Lahden Messukeskuksessa13.-15.3.2015Tervetuloa Raksaan - rakennusalan erikoistapahtumaan!Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2015 saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen, helposti ja kätevästi. Tuote- ja palvelutarjontaa löytyy niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.Lisätietoja messuista ->>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton