Nostalginen sisustuslamppu Airam Antique

Nostalgiset sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Lamppujen filamenttilankojen ja lämpimästi sävytetyn kuvun ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo.

Saatavana sekä perinteisillä hehkulangoilla että led-tekniikalla varustettuna. E27-kantaisia lamppuja on useita malleja: vakiokupulamput, ns. Edison-kupulamput ja suuret pallokupulamput. Sarjassa on myös E14-kantainen kynttiläkupulamppu ja led-malleissa E14-kantainen pienikupuinen lamppu.

Airam led Antique

Tunnelmallinen hiililankalamppu led-versiona. Hehkulampun kaunis lämmin keltainen valo ja näkyvät filamentit – yli 90% energiansäästöllä tavalliseen hehkulamppumalliin verrattuna. Kattava mallisto eri kuvuilla. Lamppuja ei voi himmentää.

Led-mallin edut:

  • Pidempi 10 000 h elinikä.
  • Energiatehokkaampi.
  • Ei hukkalämpöä, ei kuumene.
  • Ympärisäteilevä.
  • Pehmeä ja lämmin valon väri (2200 K).
  • Energialuokka A+.

Airam led Antique on saatavissa elokuussa 2015!
Airam led Antique; tunnelmallinen hiililankalamppu led-versiona.Airam led Antique; tunnelmallinen hiililankalamppu led-versiona.
Airam led Antique -lamppuja.Airam led Antique -lamppuja.

Airam Antique hehkulamput

Airam Antique on nostalginen, lämmin sisustuslamppu. Lamppujen hehkulanka on erityisen pitkä ja moneen kertaan kierretty ja muotoiltu, jonka ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo.

Tutustu tuotteisiin:

Airam Antique Globe 125

Airam Antique Globe 95

Airam Antique Classic

Airam Antique Edison


Haluatko tuoda vanhan ajan tunnelmaa omaan kotiisi? Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä
Airam Antique on nostalginen, lämmin sisustuslamppu.Airam Antique on nostalginen, lämmin sisustuslamppu.
Airamin Antique hehkulamput Globe125, Globe95, Classic, Edison ja Candle. Kuvassa myös pakkaus.Airamin Antique hehkulamput Globe125, Globe95, Classic, Edison ja Candle. Kuvassa myös pakkaus.
 
Julkaistu
13.4.2015