Kaukolämpösuunnitelmat sähköisesti tarkastettaviksi ja projektin käyttöön

Sähköinen tarkastuskansio helpottaa kaukolämpösuunnitelmien toteuttamista. Uusi palvelu säästää suunnittelijan aikaa ja vaivaa.
Sähköinen tarkastuskansio nopeuttaa ja helpottaa suunnittelijan työtä, kun hän voi heti suunnitelmien valmistuttua ladata ne palveluun ja tarkastuttaa ne ilman paperipostin viiveitä. Suunnitelmat löytyvät tarkastuskansiosta tarvittaessa myöhemminkin.Suunnittelija voi jakaa katseluoikeuksia suunnittelutoimiston sisällä ja näin ollen samaa projektia voidaan tehdä useamman toimesta ja tarvittaessa tuurata kollegoja.

"Tämä palvelu on kyllä win-win kaikille. Parasta siinä on, että kaukolämpösuunnitelmat ovat LVI-suunnittelijoiden ja kaikkien kaukolämpöliittymän rakennusprojektissa mukana olevien työntekijöiden käytössä samanaikaisesti tietokoneella. Enää kenenkään ei tarvitse juosta papereiden perässä. Uuden palvelun myötä minun suunnitelmien tarkastukseen kulunut aika on reilusti puolittunut", summaa Ilkka Rautio, tekninen palveluinsinööri Fortumilta.
sahkoinen-piirustus_270px-1

Suunnittelijat ovat ottaneet palvelun erittäin hyvin vastaan

Viime kesänä käyttöön otettu palvelu on ollut odotettu ja kiitelty. Nyt Espoon alueen kaukolämpösuunnitelmat tulevat lähes kaikki sähköisesti. Palvelua käyttää jo reilu sata suunnittelijaa ja reilu 200 suunnitelmaa on jo tarkastettu.

"Tästä verkkotarkastuspalvelusta täytyy kyllä antaa teille positiivista palautetta - on kyllä tervetullut järjestelmä kaikessa suhteessa. Toivotaan, että palvelu saadaan levityttä Suomen maahan mahdollisimman nopeasti. Eikä olisi huono vaikka rakennusvalvontakin saisi tällaisen otettua käyttöön!" Eetu Juntunen, LVI-suunnittelija, Nuotek Oy Kiinteistötekniikka, Oulu

Sähköinen tarkastuskansio on käytössä Fortumilla Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Järvenpään, Tuusulan ja Joensuun alueilla. Tarkastuskansioon voit siirtyä täältä

Lisätietoa sähköisestä kaukolämpösuunnitelmien tarkastuskansiosta antaa Fortumin tekninen palveluinsinööri Ilkka Rautio, puh. 010 456 5440, ilkka.rautio@fortum.com.

 
Julkaistu
29.2.2016