SK Tuote ja VILPE® viettävät 40-vuotisjuhlavuottaan

Tänä vuonna on kulunut täydet 40 vuotta siitä, kun SK Tuote Oy aloitti meille kaikille tuttujen, innovatiivisten kattotuotteidensa kehittämisen. Siihen aikaan muovi oli uusi ja ihmeellinen materiaali katoilla käytettäväksi, mutta edelläkävijä näki sen mahdollisuudet. Polypropeenista ruiskupuristamalla valmistettujen VILPE®-kattotuotteiden tiivis kestävyys on nyt Suomen ankarassa ilmastossa pitkään koeteltu ja ylivoimaiseksi todettu. UV-suojatuilla, ruostumattomilla VILPE®-tuotteilla on peräti 20 vuoden tekninen takuu.
40v_logo_2

Neljän vuosikymmenen aikana SK Tuotteella on kuunneltu asiakkaiden ääntä ja kehitetty innovatiivisia ratkaisuja rakentamisen tarpeisiin. Toiminnan ytimessä ovat alusta alkaen olleet aktiivinen tuotekehitys, korkea laatu ja aito halu olla kehityksen eturivissä parantamassa asumisen ja elämisen tasoa.

VILPE®-tuotteet pidentävät rakennusten ikää, sillä rakenteita tuulettamalla kosteus ei pääse tiivistymään vaan rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä.VILPE®-tuotteet pidentävät rakennusten ikää, sillä rakenteita tuulettamalla kosteus ei pääse tiivistymään vaan rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä.
VILPE® ilmanvaihdon päätelaitteet lisäävät asumismukavuutta pitämällä talon sisäilman puhtaana ja raikkaana siten, että ilma pääsee vaihtumaan tiloissa suositusten mukaisesti kokonaan uudeksi aina kahden tunnin aikana. VILPE®-tuotteet myös pidentävät rakennusten ikää, sillä rakenteita tuulettamalla kosteus ei pääse tiivistymään vaan rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä. Pieneliöt ja homeet eivät viihdy tuuletetuissa, raikkaissa tiloissa ja rakenteissa.
  • VILPE®-tuotteet on muotoiltu siten, että niitten ilmanvirtausvastus on mahdollisimman pieni, jolloin ilman ulospuhallukseen kuluu huippuimurilta ja ilmanvaihtokoneelta vähemmän energiaa.
  • Ilman mukana ulos poistuvat pienhiukkaset eivät pääse likaamaan rakennuksen seiniä ja epämiellyttävät tuoksut häviävät esteettömästi taivaan tuuliin.
  • Tuotteet asennetaan katolle täysin vesitiiviiden, testattujen ja sertifioitujen VILPE®-kattoläpivientien avulla.
  • Asennus onnistuu helposti yhdeltä henkilöltä ilman erikoistyökaluja paketin mukana tulevien ohjeiden ja tarvikkeiden ansiosta.
  • VILPE®-tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien kotimaisten ilmanvaihtokoneiden kanssa. Ne sopivat erinomaisesti myös painovoimaisesti ilmastoituihin tiloihin.
  • Sisätiloissa keittiön liesikuvussa ei tarvita moottoria kun liesikupu yhdistetään katolla olevaan huippuimuriin. Näin liesituulettimen käyntiääni ei häiritse asumista.
  • Rakennuksen katolla VILPE®-tuotteet muodostavat katon väriin sopivan yhtenäisen, tyylikkään ilmeen.
  • VILPE®-tuotteilla on 20 vuoden tekninen takuu, 10 vuoden väritakuu ja sähköosilla 2 vuoden takuu.
VILPE®-tuoteperheen uusimpia tulokkaita ovat energiatehokkaat ECo-huippuimurit.VILPE®-tuoteperheen uusimpia tulokkaita ovat energiatehokkaat ECo-huippuimurit.

VILPE® ECo-huippuimuri

VILPE®-tuoteperheen uusimpia tulokkaita ovat energiatehokkaat ECo-huippuimurit, uuden ajan Uniroof-kattoluukku sekä tyylikäs alapohjan Ross-tuuletuspaalu.

VILPE® Eco-huippuimurissa on 0-10 voltin jännitteellä ohjattava tasavirtamoottori, jonka energiantarve on vain 40 – 60 % perinteisen vaihtovirtamoottorillisen imurin kulutuksesta. ECo-huippuimuri voidaan liittää talotekniikan automaattiseen ohjausjärjestelmään ja pienen energiakulutuksensa ansiosta se sopii hyvin matalaenergiataloihin. ECo-huippuimureita käytetään keittiön tai kylpyhuoneiden kohdepoistoon, asuintilojen ja muitten yleisten tilojen ilmanvaihtoon, radonin poistoon, autotallien tai varastojen ilmanvaihtoon.

Osta VILPE®n huippuimureita Verkkokaupasta!

Uniroof-kattoläpivienti

VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille. VILPE® UNIROOF valmistetaan polypropeenista käyttäen muista markkinoilla olevista ratkaisuista poiketen ruiskupuristustekniikkaa, joka tekee tuotteesta kauttaaltaan tasalaatuisen ja kestävän.

VILPE® UNIROOF on hyväksytty palo- ja huoltoluukku. Se on muotoiltu yhdessä teollisten muotoilijoiden kanssa ja saatavissa kaikissa kateaineiden perusväreissä. Kattoluukun mitat ovat 899 x 1180 mm ja itse kulkuaukon koko on 600 x 600 mm.
VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille.VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille.
 
Julkaistu
1.6.2015