Liikuta ilmaa mistä vaan - puhtaasti parempaa tekniikkaa sinun ja kotisi parhaaksi

Uuden sukupolven ilmanvaihtokoneet, Vallox 096 MV, Vallox 110 MV, Vallox 145 MV  ja Vallox 245 MV eivät ainoastaan vaihda ilmaa, vaan hyödyntävät tehokkaasti poistoilman lämmön . Ne ovatkin saaneet markkinoiden parhaan A+ -energiamerkinnän, sillä niiden lämmön talteenoton vuosihyötysuhde on yli 75%. Koneet on suunniteltu pohjoisen ankariin olosuhteisiin ja siksi ne toimivat moitteetta kovillakin pakkasilla. MyVallox-ilmanvaihtokoneissa on myös vuodenaikoihimme sopiva kesä/talvi- automatiikka viileän talteenotolla ja automaattisella kesäajan tuuletuksen tehostuksella. Kesällä ulkoilman ollessa lämmintä, ei poistoilman lämpöä tarvitse ottaa talteen, vaan lämmön talteenotto ohitetaan. Ilmanvaihto tehostuu automaattisesti yöaikaan tuoden sisälle viileämpää ilmaa.

Tilaa veloitukseton Vallox-ilmanvaihtoesite

Uusi tuoteperhe tuo mukanaan elämääsi helpottavia uusia ominaisuuksia

Älykäs ja ennakoiva tilaohjaus
MyVallox-ilmanvaihtokoneilla ilmanvaihto on vaivatonta. Koneiden mukana tuleva tyylikäs värinäytöllinen MyVallox Control-ohjain perustuu ilmanvaihdon tiloihin: Kotona, Poissa tai Tehostus. Lisäksi ohjaimella on takkatoiminto. Valitset vain kulloiseenkin tilanteeseen sopivan! Ja mikä parasta, MyVallox-ilmanvaihtokoneet mittaavat sisäilman kosteutta ja säätävät sopivan tehon automaattisesti. Näin esimerkiksi suihkun jälkeen ylimääräinen kosteus poistuu sisätiloista nopeasti eikä jää muhimaan rakenteisiin vaarantamaan sekä talon että asukkaiden terveyttä.

Kätevän viikkokellon avulla voit ohjelmoida viikon jokaiselle tunnille oman ilmanvaihdon tilan. Jos koko perhe on säännöllisesti poissa kotoa samaan aikaan,ilmanvaihdon ei kannata puhaltaa turhaan, vaan sen tehoa voi laskea laittamalla kone Poissa-tilaan.
750

Säädä ilmanvaihtoa helposti – myös etänä

Ilmanvaihdon ohjaus on mahdollista kiinteän ohjaimen lisäksi myös MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta. Sen kautta voit hallita kotisi ilmanvaihtoa netissäkin, vaikkapa loman aikana puhelimella. Ohjauksen monipuolisuutta lisää taloautomaatioon liitettävyys (ModBus) sekä kaksi ulkoista liitäntää. Näitä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilliseen takkakytkimeen, ulko-oven pieleen asennettavaan Kotona/Poissa-kytkimeen tai liesikuputehostukseen.
1920

Edullista ylellisyyttä

Jos haluat automatisoida ilmanvaihdon kokonaan, voit hankkia lisäkosteusanturin ja hiilidioksidianturin, jotka tarkkailevat ilman laatua ja tehostavat sitä tarpeen mukaan. Näin ilmanvaihtokone on aina optimaalisella teholla ja energiaa säästyy. Valitse Vallox ja hengitä vapaasti!

Tilaa veloitukseton Vallox-ilmanvaihtoesite

750
 
Julkaistu
3.7.2017