Kodin pinnoitetytöt jatkuvat

Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Kylpyhuoneen lattia on lähes kokonaan laatoitettu ja katoissa on paneelit. Olohuoneeseen vievä ovikin tuotiin myös jo paikalle.Kylpyhuoneen lattia on lähes kokonaan laatoitettu ja katoissa on paneelit. Olohuoneeseen vievä ovikin tuotiin myös jo paikalle.

Kodinhoitohuoneen seinät ovat valmiit ja lattia odottaa laatoitusta. Kylpyhuoneen lattia on lähes kokonaan laatoitettu ja katoissa on paneelit. Kyllä se vaan valmiimmalta alkaa näyttää koko ajan enemmän ja enemmän. Olohuoneeseen vievä ovikin tuotiin paikalle, jotta nähdään, että se varmasti sopii karmiinsa. Ensimmäisissä kuvissa kodinhoitohuoneen seinissä on pelkkä hiertopinnoite, mutta viimeisessä kuvassa näkyy valmis vaaleanharmaa maalipinta. Olen niin tyytyväinen tuohon seinäpintaan ja maalisävyyn, ihan nappi valinta!

lattia_katto
Keittiössä seinät ovat lähes valmiit ja jäävät odottamaan tapettia. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan, jotta se ei näy alakaappien alta ja tilalle laitettiin laudanpätkät.

Olohuoneen ja ruokahuoneen puolella alkaa tilanne olla tapetteja ja lattian maalausta vaille valmista.

Keittiössä seinät ovat lähes valmiit. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan.Keittiössä seinät ovat lähes valmiit. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan.
Yläkerran lattiasta lähtivät viimeisetkin laudat ja purkuhommat yläkerran osalta saatiin vihdoin päätökseen. Mitään aarteita ei valitettavasti tuo lautalattia kätkenyt alleen.
 
Julkaistu
30.3.2015