Suuri pihakivien yhteisosto - pihakivet ja säkkituotteet edullisesti kotiin toimitettuina

Pihakivien yhteisosto täällä jälleen! Rakentaja.fi-Verkkokauppa kilpailuttaa Ruduksen pihakivistä kesän parhaan tarjouksen.

Näin pihakivien yhteisosto toimii:

 • Mitä useampi pyytää tarjouksen, sitä halvemmat hinnat saamme
 • Jätä tarjouspyyntö viimeistään 28.4.2019
 • Tarjouspyynnön jättäneille ruskeat saumaushiekat kaupan päälle tilauksen yhteydessä
 • Pihakivet toimitetaan kotiin
 • Rakentaja.fi-rahoituksella 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita ostamaan. Tarjouksen saatuasi voit vielä muokata ostoskoria ja vertailla hintoja.
 • Nopeimmille tilaajille extraetu!

Pyydä tarjous, niin osallistut 500 euron lahjakortin arvontaan*!

Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

Varmista itsellesi kevään paras hinta täällä >>

Arvonnan säännöt

Miksi pihakiveys?

Pihakivien toimittajilla on tarjolla pihanrakentajalle monipuolinen valikoima kivi- ja betonituotteita, jotka auttavat luomaan kauniita, toimivia ja vähemmän hoitoa vaativia piha-alueita. Kivi istuukin suomalaisille pihamaille paremmin kuin hyvin. Se on helppohoitoinen ja näyttävä käytävillä, terasseilla, portaissa, muureissa, pengerryksissä…

Pihakiveys sopii hyvin myös alueille, joilla kasvit eivät viihdy. Istutusten ja nurmialueiden rajaaminen pihakivillä tai betonisilla reunakivillä vähentää kitkemistä ja helpottaa nurmikon leikkausta.

LuotokiviLuotokivi

Mukana myös hiekat ja sorat suursäkeissä

Kaipaako piha sepeliä tai pihakivien alle levitettävää asennushiekkaa? Tai ovatko perheen pienimmät odottaneet uutta hiekkalaatikkoa koko pitkän talven? Saat laadukkaat kiviainekset kätevästi suursäkeissä kotiin toimitettuna. Pikkuväen turvaksi iskunvaimentava turvahiekka on märkäseulottua, puhdasta luonnonsoraa. Se on erinomaista leikkikentille keinujen ja kiipeilytelineiden putoamisalueille. Hiekkalaatikoiden täyttöön sopii leikkihiekka 0-4 mm. Suursäkeissä toimitettavaa kantavaa mursketta ja sepeliä käytetään mm. salaojituksissa.

Kulkureitit siisteiksi ja piha viihtyisäksi. Näillä kujilla kottikärrytkin kulkevat sujuvasti.Kulkureitit siisteiksi ja piha viihtyisäksi. Näillä kujilla kottikärrytkin kulkevat sujuvasti.

Muista!

Onnistuneeseen kiveykseen tarvitaan muutakin kuin laadukkaat pihakivet:

 • Varmista kunnollinen pohja: routaeristeet ja kantavat kivikerrokset
 • Estä kiviainesten sekoittuminen suodatinkankaalla
 • Varmista, ettei vesi jää lammikoiksi kiveyksen päälle; tarvitaanko sadevesille kouruja, onko salaojitusta tehostettava, kaadot?
 • Varmista, että pohja on tasainen
 • Mieti miten kiveyksen reuna toteutetaan
 • Tarvitset pihakivien lisäksi ainakin suodatinkankaan, asennushiekan ja saumaushiekan

 

Tarkempia asennusohjeita ja hoito-ohjeita löydät täältä


Viimeistele kiveys

Millaisen reunan sinä haluat? Yhdistele erilaisia kiviä ja viimeistele reuna tai kiveyksien raja reunakivillä. Upean elävä reuna syntyy kuin itsestään esim. Luotokivillä. 

Vain mielikuvitus on rajana

Pihakiveyksen lisäksi kivi on monipuolinen rakennusmateriaali. Vesielementit, portaat ja istutusaltaat saavat pitkäikäistä näyttävyyttä ja helppohoitoisuutta.

AntikkoAntikko
LohkoaskelLohkoaskel
 
Päivitetty
5.4.2019