Pislan ulkoilmasäleikkö suojaa ilmanvaihtolaitetta roskilta ja hyönteisiltä

Koneellinen ilmanvaihto on hyvä suojata roskilta ja hyönteisiltä, jotka tukkiessaan ilmanvaihtokoneen suodattimet aiheuttavat ylimääräistä huoltotarvetta. Tavalliset suojasäleiköt kuitenkin tukkeutuvat helposti, jolloin ilmanvaihto ei enää toimi tehokkaasti.

Osta ulkoilmasäleikkö edullisesti Verkkokaupasta!

Pislan ulkoilmasäleikkö on suunniteltu ja toteutettu siten, että ilma virtaa mahdollisimman tasaisesti koko suodatinverkon alueella.Pislan ulkoilmasäleikkö on suunniteltu ja toteutettu siten, että ilma virtaa mahdollisimman tasaisesti koko suodatinverkon alueella.

Ilma virtaa tasaisesti

Pislan ulkoilmasäleikkö mahdollistaa erikoissuunnittelun ansiosta tasaisen ilmanvirtauksen, jolloin sen suodatuskyky pysyy pitkään hyvänä. Toimivuuden lisäksi säleikkö on tyylikäs ja sopii käytettäväksi eri tyyppisillä seinillä.

Pislan ulkoilmasäleikkö on suunniteltu ja toteutettu siten, että ilma virtaa mahdollisimman tasaisesti koko suodatinverkon alueella. Säleikkökotelon sisällä on paineentasauslevy, jonka muoto ja mitoitus ohjaavat ilman virtaamaan suodatinverkon läpi kauttaaltaan. Näin säleikön keskialueelle ei synny poikkeavan suurta virtausnopeutta, joka levitessään sivuille aiheuttaisi verkon tukkeutumisen

Kätevä ja edullinen tapa suojata koneellista ilmanvaihtoa

Pislan ulkoilmasäleikkö on kätevä ja edullinen tapa suojata koneellista ilmanvaihtoa. Jos sisäänottokanavaa ei suojata lainkaan tai säleikkö on tavanomainen, ilmavirtaus imee roskat ja hyttyset, jolloin kyseinen kohta tukkeutuu. Roskat ja hyönteiset saattavat mennä myös sisäänottokanavaan ja edelleen ilmanvaihtokoneen suodattimiin. Tällöin kanavaa joutuu puhdistamaan jatkuvasti ja koneen suodattimet huoltamaan useasti.
Painehäviökaavio.Painehäviökaavio.

Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: 250 x 250 x 80 mm
  • Materiaalit: Säleikkö alumiinisinkittyä terästä ja ruostumatonta verkkoa. Paineentasauslevy ruostumaton terästä.
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen ja harmaa
  • Asennus: Halkaisijaltaan 160 mm ilmanottokanavaan. Tarvittaessa ruuvikiinnitys.

 
Julkaistu
13.4.2015