Millainen projekti keittiöremontti on?

Keittiön viimeistellyn ulkonäön ja toimivuuden vuoksi suunnitteluvaiheeseen kannattaa paneutua kunnolla. Lisäksi on tärkeää huomioida remontin ja asennuksen eri osa-alueet ja vaiheet. Kaikissa vaiheissa vaaditaan huolellisuutta ja asiaan perehtymistä. Myymälästä saat apua sekä vinkkejä siitä, miten sinun kannattaa oma remonttisi hoitaa.

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailmalle

 

Keittiö suunnitellaan tarvekartoituksen pohjalta yhdessä ammattilaisen kanssa.
Keittiö suunnitellaan tarvekartoituksen pohjalta yhdessä ammattilaisen kanssa.
Kalusteiden ja koneiden asennusta paikoilleen.Kalusteiden ja koneiden asennusta paikoilleen.

Hyvin suunniteltu keittiöremontti vaihe vaiheelta

  1. TARVEKARTOITUKSESSA käydään läpi keittiösuunnittelun lähtökohdat sekä kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.

  2. Paikan päällä tehtävällä MITTAKÄYNNILLÄ tarkastetaan keittiön yleiskuvan lisäksi ikkunoiden, ovien sekä sähkö- ja vesipisteiden sijainnit.

  3. Keittiö suunnitellaan tarvekartoituksen pohjalta yhdessä ammattilaisen kanssa. KOLMIULOTTEISTA, TIETOKONEELLA TEHTYÄ SUUNNITELMAA voidaan muunnella asiakkaan toiveiden mukaisesti.

  4. VANHAT KEITTIÖKALUSTEET PURETAAN, hanat, pistorasiat ja välitilalaatat irrotetaan. Tarvittaessa puretaan myös lattia.

  5. TARVITTAVAT SÄHKÖ- JA PUTKITYÖT sekä mahdollisen viemärien ja sähköpisteiden siirrot tehdään ennen kalusteiden saapumista. Tässä vaiheessa tehdään myös TARVITTAVA PINTAREMONTTI.

  6. KALUSTEET JA KONEET ASENNETAAN paikoilleen sekä tehdään loput sähkö- ja putkityöt. Viimeistelyvaiheessa kiinnitetään vetimet paikoilleen ja asennetaan listat sekä laatat.

  7. JÄLKITARKASTUKSESSA käydään läpi työn jäljen lisäksi myös keittiön toimivuus ja ulkonäkö.

 

lapset_keittiö

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailman edustajalle:


 
Julkaistu
19.10.2015