Tarkista nyt sähkösopimuksesi tilanne ennen talvea

Pori Energia ja Rakentaja.fi-palvelu sopivat viikon kestävästä sähkötarjouskampanjasta. Jos määräaikainen sopimuskautesi on päättymässä. 31.12.2016 mennessä tai nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassaoleva, voit hyödyntää tämän tarjouksen.

Tuttuun tapaan tarjouksen edullisuutta voi arvioida laskurin avulla. Laskuri kertoo saavutettavan säästön määrän. Säästö ilmoitetaan kokonaismääränä 24 kk:n ajalta. Uutena on myös valita sopimus suoraan esillä olevien hintojen perusteella, mutta suosittelemme kuitenkin laskurin käyttöä ja mahdollisimman tarkkoja kulutusarvioita, jotta varmasti edullisin vaihtoehto löytyy.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös tuulisähkövaihtoehto, jonka lisähinta on 0,25 snt/kWh.

Sähkötarjouksen ehdot tiivistetysti

- Sähkötarjous on voimassa 24.10.2016 asti.
- Sähkön hinta pysyy kiinteänä 24 kuukautta
- Nykyisen määräaikaisen sähkösopimuksen on päätyttävä viimeistään 31.12.2016
- Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin
- Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 ALaskurilla voi tarkistaa vuotuisen kulutusmäärän ja sähkönkäyttötavan perusteella edullisimman vaihtoehdon. Aika- ja kausisähköä käyttäville voi edullisin vaihtoehto olla yleissähkön hinnalla ostettava sähkö. Senkin voi valita. Mittaustapa ei muutu, mutta hinta on jatkossa koko ajan sama.

Siirry tarkistamaan sähkötarjous tästä...


Sähkötarjous 24.10. klo 24:00 asti

Sähkötarjous on voimassa vain sivujemme kautta tehtyihin sähkösopimuksiin 24.10.2016 klo 24:00 asti.

Nykyisen energiamyyjän kanssa oleva mahdollinen määräaikaisen sopimuksen on päätyttävä viimeistään 31.12.2016 mennessä. Jos nykyinen sähkösopimus on voimassa tuon ajan yli, ei sopimuksia voida siirtää uudelle sähköyhtiölle.

Sähkön hinta pysyy kiinteänä 24 kuukautta

Sähkötarjous pitää sisällään määräaikaisen kiinteähintaisen sähkösopimuksen, joka kestää määräaikaisena 24 kuukautta alkamisesta. Tuona aikana sähkön hinta voi muuttua ainoastaan, jos yleinen arvonlisävero muuttuu (kts. sivun alareunassa yleisimmät kilpailutusta koskevat kysymykset). Asiakas voi kuitenkin irtisanoa sopimuksen ennen määräajan päättymistä asunnosta poismuuton vuoksi.

Sähkön mittauksesta vastaa edelleen siirtoyhtiö eli verkonhaltija. Tarjousten yhteydessä on mainittu edullisimman tai toiseksi edullisimman vaihtoehdon yhteydessä ko. sähköyhtiön käyttämät ajat, joilla kaksiaikamittauksen hinnoittelu tapahtuu. Niitä kannattaa verrata oman verkkoyhtiön käyttämiin aikoihin.

Miten tarkistan sähkötarjouksen ja teen sähkösopimuksen?

"Tarkista tarjous tästä..." -linkeistä voit helposti tarkistaa, onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkönmyyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi, sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot: energian vuosittainen kulutusmäärä, nykyinen energiahinta (ei siis siirtohinta) sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten energiamyyjäsi sähkölaskusta. Kun teet sopimusilmoitusta, voit syöttää varmuuden vuoksi vielä SIIRTOYHTIÖN laskusta löytyvän käyttöpaikkatunnuksen/-numeron. Energiamyyjä käyttää eri tunnuksia, joten niissä oleva tunnus ei kelpaa, koska irtisanominen ilmoitetaan aina siirtoyhtiöön.

Laskuri vertaa syöttämiäsi tietoja ja kertoo sinulle euroissa mahdollisesti saavuttamasi säästön 24 kuukauden ajalta. Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit saman tien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva TAI että sopimusaika päättyy viimeistään 31.12.2016 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, uusi yhtiösi huolehtii irtisanomisen nykyiseen yhtiöösi, eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään. HUOM! Mikäli kyseessä on muutto uuteen kohteeseen, on vanhan kohteen sopimus irtisanottava itse.

Huomioi myös, että ilmoituksesi jälkeen vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa eli se ei vaihdon vuoksi voi nousta.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin. Lukijamme voivat sivujemme kautta liittää myös sukulaisiaan tai tuttaviaan edullisen sopimuksen piiriin täysin samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein, sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta. Jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Sähköyhtiö toimittaa sinulle vielä erikseen sopimusvahvistuksen noin 1-3 viikon kuluessa.

Tarkista myös että hetu-tunnuksesi, eli sosiaaliturvatunnuksesi on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.
Sähköisin ja lämpimin terveisin

Tapio Näslund

tapio.e.naslund@rakentaja.fi
 
Julkaistu
11.10.2016