Tiiviste autotallin oveen

Autotallin kosteus- ja veto-ongelmat voidaan korjata yksinkertaisesti tiivistämällä ovi uudelleen. Mikä tahansa tiiviste ei kuitenkaan sovellu autotallin oveen.

RK Autotallitiiviste

RK Autotallitiiviste (pari-, kippi- ja nosto-ovet) suojaa kylmältä, vedolta, kosteudelta, pölyltä ja ääneltä vähentäen myös hukkaan menevää energiaa. Tiiviste on valmistettu EPDM-massiivikumista, joka kestää hyvin eri sääolosuhteita ja UV-säteilyä. Tiiviste asennetaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Tiiviste kiinnitetään pakkausessa tulevien naulojen avulla tai kontaktiliimalla. RK Autotallin ovitiivisteen leveys on 30 mm, jossa on noin 10 mm leveä kiinnitysalue. Tiivisteen pituus on 2,5 m, korkeus 3 mm ja värinä musta. 

Vasemmalla RK Autotallitiiviste, RK Yleistiiviste Teollisuus ja RK MonitoimitiivisteVasemmalla RK Autotallitiiviste, RK Yleistiiviste Teollisuus ja RK Monitoimitiiviste

RK Yleistiiviste Teollisuus

RK Yleistiiviste Teollisuus on monikäyttöinen ja itseliimautuva musta tiiviste. Tiiviste on EPDM-solukumia, jolla on hyvä säänkesto-ominaisuus. Tiivisteen profiili on kruunumainen / sahalaitainen ja tiivisteitä on kahta eri kokoa; leveys 10 mm x korkeus 5 mm sekä leveys 15 mm x korkeus 8 mm. Tiiviste soveltuu mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten erilaisten luukkujen tiivistämiseen, auton suojaaminen autotallissa, tärinän ja äänen eristämiseen (koneet ja laitteet) jne. RK Yleistiiviste Teollisuuden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

RK Monitoimitiiviste

Monikäyttöinen ja itseliimautuva musta suojaus- ja eristysnauha RK Monitoimitiiviste kestää hyvin ilmasto-olosuhteita ja on pitkäikäinen, vedenkestävä, jäätymätön, kondensoimaton jne. Tiiviste on helppo ja nopea käyttää soveltuen mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin; auton suojaaminen autotallissa, tärinän eristäminen (kodinkoneet, veneily, karavaanit), äänen eristäminen (porttien, ovien ja luukkujen kolahdukset), suojaaminen (letkut, putket) ja esimerkiksi työkalujen ja huonekalujen suojaaminen kolahtamiselta tai hankaamiselta.
Erityisominaisuus: Vedenkestävä.
Nauhan mitat: Leveys 15 mm, paksuus 5 mm ja pituus 6,5 m. Nauha voidaan puristaa jopa 3 mm saakka.
Käyttöohjeet: Puhdista pinta öljyttömällä asetonilla tai vastaavalla. Vältä asennusta alle +5°C lämpötilassa.
 
Julkaistu
16.3.2015