Ilmanvaihtoremontti jopa viikossa

Paranna kotisi sisäilman laatua ja säästä samalla energiaa

Suomessa on yli 400 000 kpl 1960 - 90-luvuilla rakennettua pientaloa, joihin tulee lähitulevaisuudessa ajankohtaiseksi ilmanvaihdon peruskorjaus.

Koneellinen tulo-poistoilmanvaihto yleistyi rakentamisessa vasta 90-luvun loppupuolella, tätä aikaisemmin rakennetuissa taloissa on yleensä vain koneellinen poisto tai painovoimainen ilmanvaihto.

Lämmöntalteenotolla varustetulla tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmällä saadaan aikaiseksi energiatehokkaasti puhdas ja raikas sisäilma ja ei pidä unohtaa, että ilmanvaihdon yksi tärkeimmistä tehtävistä on ylimääräisen kosteuden poistaminen.

Ylimääräisen kosteuden poisto vähentää merkittävästi kosteuden tunkeutumista talon rakenteisiin.

Vanhojen talojen tiivistäminen ja lisäeristäminen edellyttää rinnalleen tehokasta ilmanvaihtoa. Käytännössä voidaankin sanoa, että ilmanvaihdon parantaminen on osa energiatehokkuuden parantamista.

Ilmanvaihtoremontti mielletään helposti hankalaksi ja kalliiksi toteuttaa. Parhaimmillaan remontti voidaan kuitenkin toteuttaa jopa viikossa.

Pyydä ilmainen ilmavaihtoremonttikartoitus

Uponor KOTI –ilmanvaihtoremonttipalvelun koulutetut LVI-asentajat tekevät nopeita ja taloudellisia saneerauksia omakotitaloihin.

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Uponorin koulutettu asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi ilmanvaihtoremontista. (Voimassa rajoitetun ajan.)

Kyllä, olen kiinnostunut ilmaisesta ilmanvaihtoremontin kartoituksesta

Täytä alla olevat tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. HUOM! Palvelu on tarjolla toistaiseksi vain Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen maakunnissa sijaitsevissa kohteissa.

Ellei lomake näy, löydät sen täältä...
 
Julkaistu
20.6.2016