Pitkäikäinen katto vaatii kunnollisen aluskatteen

Aluskatteen tehtävänä on estää veden, lumen sekä roskien pääsy kattorakenteisiin. Siinä on oltava UV-suojaus ja sen on oltava vahva, sillä aluskatteen on kestettävä sekä asennuksen että käytön aikaiset rasitukset. Kunnon aluskatteella on vähintään yhtä pitkä käyttöikä kuin varsinaisella katemateriaalillakin.

Ultraviolettivalolta suojattu aluskate toimii myös väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista.Ultraviolettivalolta suojattu aluskate toimii myös väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista.

Paras aluskate suojaa ja hengittää

Hengittävä aluskate ei päästä lävitseen vettä, mutta kylläkin alusrakenteista nousevan vesihöyryn. Siten se sallii aluskatteen alapuolisten rakenteiden hengittää, ts. poistaa esimerkiksi rakennusaikaista kosteutta ulkoilmaan. Sen ansiosta eristeen ja aluskatteen väliin on mahdollista jättää entistä pienempi tuuletusväli. Se on etu erityisesti korjauskohteissa, jossa eristemäärä halutaan maksimoida.

BMI Ormaxin diffuusioavoin aluskate on edullinen vakuutus kosteusvaurioita ja hometta vastaan. Se kuivattaa yläpohjarakenteisiin kertynyttä kosteutta sekä antaa hieman anteeksi tuuletuksen puutteita, jolloin kosteudella on paremmat mahdollisuudet poistua rakenteesta.

Hyödynnä syksyn kampanjaetu — voimassa 22.9. asti

Tutustu kampanjaan


Aluskatteen pitkä käyttöikä turvaa katon toimivuuden

Aluskate ei ole vain materiaali, vaan järjestelmä erikoistiivisteineen ja läpivientikappaleineen. Erikoistiivisteet on kehitetty kestämään yhtä kauan kuin varsinainen aluskatekin. Aluskate tiivisteineen varmistaa katon vedenpitävyyden – siksi sen laadussa ei kannata säästää.

BMI Ormaxin hengittävät aluskatteet Divoroll Universal, Divoroll Universal 2S ja Divoroll Top RU sopivat kaikkien katemateriaalien aluskatteeksi. Hyvä aluskate suojaa taloa vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen katemateriaali alkaa väsyä.

Hyvä aluskate suojaa taloa vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen katemateriaali alkaa väsyä.Hyvä aluskate suojaa taloa vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen katemateriaali alkaa väsyä.

BMI Ormaxin tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupasta rahtivapaasti kampanjan ajan

Verkkokauppaan >>


Helppo asentaa

Divoroll-aluskatteet ovat helppoja asentaa. Työvälineiksi tarvitaan vain veitsi ja nitoja, joilla aluskate leikataan ja kiinnitetään kattotuoleihin. Aluskatteet taipuvat murtumatta, joten taitteet, harja ja läpiviennit ovat helppoja tehdä ja vesivuodoille alttiita saumoja syntyy mahdollisimman vähän. Läpiviennit tulee aina tiivistää huolellisesti. Aluskatteille suunnitellut läpiviennit varmistavat ettei vettä tai kosteutta pääse rakenteisiin.
Katso aluskatteen asennusohje.

Divoroll aluskatteet ja tarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Kaikki kattotarvikkeet toimivaan vesikattoon

Kaikki kattotarvikkeet toimivaan vesikattoon
Kattotarvikkeiden tehtävänä on suojata ja varmistaa katon luotettava ja turvallinen toiminta. Katto on täydellisesti valmis kun se sisältää tiilet, aluskatteet, läpiviennit, kattoturvatuotteet, kiinnikkeet ja tiivisteet sekä sadevesijärjestelmän. BMI Ormax-tiilikattojen kaikki kattotarvikkeet on testattu perusteellisesti, joten voit olla varma hankkimasi katon laadusta. Tarvikkeet täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja standardit. Kattoturvatuotteet varmistavat katon turvallisen tarkistuksen, huollon ja korjaukset. Läpiviennit, kuten liesituulettimen ja ilmastoinnin poisto varmistavat kosteuden hallitun poiston rakenteista.
Kattoturvatuotteet varmistavat katon turvallisen tarkistuksen, huollon ja korjaukset.Kattoturvatuotteet varmistavat katon turvallisen tarkistuksen, huollon ja korjaukset.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Määräysten mukaiset kattoturvatuotteet

  • Seinätikkaat Katolle tulee järjestää katkeamaton kulkutie. BMI Ormaxilta saat sertifioidut kotimaiset seinätikkaat katteen väreissä.
  • Tikasaskelmat / lapetikkaat Tikasaskelmia ja lapetikkaita tarvitaan helpottamaan turvallista liikkumista katolla.
  • Sadevesijärjestelmä Oikein suunniteltu sadenvedenpoistojärjestelmä on tärkeä osa katon toimivuutta. Sadetar-sadevesijärjestelmä sopii yhteen BMI Ormax –kattotiilien kanssa. Sadevesijärjestelmä on hyvä hankkia kattotoimituksen yhteydessä ja asentaa heti kun katto on valmis. Näin suojataan seinärakenteita kosteudelta.
  • Kattosillat Kattosiltoja tarvitaan helpottamaan turvallista kulkua katolla.
  • Lumieste Lumiesteillä estetään lumen putoaminen kulkureiteille. Suuret lumimassat voivat olla hyvin painavia, joten laadukas lumieste on erittäin tärkeä turvallisuuden kannalta. Lumieste on halpa henkivakuutus.

Katon uusiminen käy nyt todella helposti ja edullisesti

Vaihtamalla vanhan kattosi uuteen Ormax-tiili- tai Icopal-huopakattoon, saat 15% alennuksen avaimet käteen toimitetusta kattoremontista. Voit säästää jopa 2000 €!

Hyödynnä syksyn kampanjaetu — voimassa 22.9. asti

Mikäli päätit jo katemateriariaalin, pääset kampanjan kohdennettuihin yhteydenottopyyntöihin näistä:

Tiili Huopa


 
Julkaistu
6.6.2019