Teräskate istuu kaikkiin talotyyppeihin

Vesikatteen merkittäviä ominaisuuksia ovat katemateriaalin ulkonäkö, äänettömyys, helppohoitoisuus, keveys, pitkäikäisyys sekä asennustyön helppous. Vesikatteen pitää myös sopia talon muiden julkisivumateriaalien muodostamaan kokonaisuuteen. Kunnollinen kattoratkaisu sisältää aina myös katteen ja lämmöneristeen väliin jäävän tuuletustilan. Vesikatoissa yleisin havaittu ongelma on saumojen, läpivientien ja kiinnitysten väljentyminen ajan mittaan. Myös lumi ja jää saattavat aiheuttaa ongelmia katteelle ja räystäille.

Päätyräystäslistan kiinnitysPäätyräystäslistan kiinnitys

Takuulla on väliä – Lupaus, johon voi luottaa

Ruukin laatuluokka takaa, että kattosi kestää. Laatuluokkia on kolme - Ruukki® 50 Plus, Ruukki® 40 ja Ruukki® 30. Uniikki laatuluokkamerkkimme on osoitus siitä, että tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissa olosuhteissa. Raaka-aineena Ruukki käyttää SSAB:n laadukkaita, suomalaisia GreenCoat-tuoteperheen maalipinnoitettuja teräksiä.

greencoat
Teräskate sopii korjauskohteisiin, sillä se on kevyt. Niihin ei tällöin tarvitse tehdä hyväkuntoisten alusrakenteitten vahvistuksia ellei kattoremontti vaadi muutenkin rakennepiirustuksia ja -laskelmia. Teräskatteet istuvat erinomaisesti eri talotyyppeihin ja ne on suunniteltu vaativiin pohjoismaiden oloihin.

Ruukin muotokatteet

Muoto- tai tiilikuvioinen teräskate on suomalaisen kodin kestosuosikki. Tiilikuvio on pysyvä osa kattomaisemaamme ja teräs materiaalina antaa sille parhaan kestävyyden ja taloudellisuuden. Valikoimastamme löydät useita hienoja kuvioita ja muotoja. Ruukki Tiilikainen on rauhallinen ja perinteinen malli, Ruukki Elite on profiililtaan korkea soveltuen suurille pinnoille ja Ruukki Aaltokainen puolestaan antaa katollesi tyylikkyyttä. Ruukki Finnera on kätevä ja linjakas palakatto.

TiilikainenTiilikainen
EliteElite
FinneraFinnera
AaltokainenAaltokainen

Ruukin pystysaumakatteet

Pystysaumakate on tyylikäs kattomalli, joka sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin taloon. Katteen suorat linjat tekevät talon julkisivusta harmonisen. Hiirenhiljainen Ruukki Classic Silence sekä perinteinen, mutta myös uudistunut Ruukki Classic (sileä tai jäykistetty malli) luovat vaikuttavan kokonaisuuden upeiden yksityiskohtien avulla. Ruukki Classicissa katelevyjen välillä on piilokiinnityksellinen lukkopontti.

Ruukki Nordic on muotoilultaan pelkistetyn tyylikäs. Se viimeistelee rakennuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi, täyttäen nykyaikaista arkkitehtuuria ja luotettavaa vesikattoa arvostavan asiakkaan tarpeet kustannustehokkasti.

Katso kattomallisto täältä >>

Ruukki Classic Silence on pikaluistelija Pekka Koskelan valinta oman talonsa katteeksi. Pikaluistelu vaatii erinomaista 
kestävyyttä ja siksi myös katevalinnassa kestävyys oli tärkeässä asemassa.
Ruukki Classic Silence on pikaluistelija Pekka Koskelan valinta oman talonsa katteeksi. Pikaluistelu vaatii erinomaista kestävyyttä ja siksi myös katevalinnassa kestävyys oli tärkeässä asemassa.

Kokonaisuus, johon voit luottaa

Valitsemalla Ruukin vaivattoman asennuspalvelun voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Ruukki remontoi kaikki katot hyvän rakennustavan mukaisesti ja antaa sille pitkän takuun. Katto koostuu muustakin kuin katelevyistä: katon kaikki osat, kuten pienet ruuvit ja pultit sekä isot kattolevyt ja tikkaat, ovat yhtä tärkeitä. Kaikkien osien toiminta on tärkeää katon turvallisuuden, kestävyyden ja ulkonäön kannalta.

Ruukin kattopaketti on kokonaisuus, jonka kaikki osat on suunniteltu toimimaan yhteen. Sadevesijärjestelmät ovat erittäin korkealaatuisia ja ääriolosuhteissa testattuja - 30 vuoden takuulla ja kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen liikkuminen katolla.

Saat siis kaikki katollesi yhdestä paikasta - Ruukilta.


Haluan lisätietoa

Valitsemalla Ruukin vaivattoman asennuspalvelun voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Ruukki remontoi kaikki katot hyvän rakennustavan mukaisesti ja antaa sille pitkän takuun.

 
Päivitetty
11.6.2020