• Etusivu
  • Rakentaminen

Honka Lounatuuli rakentuu Savonlinnaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 25.02.2015
20152_42375.jpg

Tiesitkö, että moderni hirsitalo soveltuu tiiviisti rakennettuun kaupunkiympäristöön siinä missä väljemmin rakennetulle maaseudullekin? Yhä useampi meistä pitää modernia ja pelkistettyä arkkitehtuuria suurine ikkunoineen sekä minimalistisine tyyleineen mielekkäänä. Selkeitä linjoja sekä ajatonta kotia lähti hakemaan myös nelihenkinen perhe.

Kodiksi valittiin Honka Lounatuuli

Muodoltaan klassinen ja merellisen tunnelman omaava Lounatuuli

on tuotu nykypäivään suurien lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä selkeän arkkitehtuurin avulla.

New England -tyylinen Lounatuuli valittiinkin Rakentaja.fin vuoden 2014 Taloäänestyksessä voittajaksi.

Pohjaratkaisultaan toimiva talomalli on noussut rakentajien keskuudessa yhdeksi suosikkimalliksi. Kiitos

painumattoman Honka Fusion-rungon

, voivat tämänkin talomallin ikkunat olla suuria ja näyttäviä. Rakenteiden painumista ei tarvitse enää ottaa rakentaessa huomioon markkinoiden ainoan painumattoman hirsirungon ansiosta.

Toimiva ratkaisu aktiiviselle perheelle

Aktiivinen nelihenkinen perhe oli etsinyt itselleen uutta kotia. Keväällä 2014 vastajulkaistu Lounatuuli-malli teki heihin vaikutuksen moderniudella sekä tyylikkyydellä. Haave alkoi konkretisoitua perheen tutustuttua Hongan mallistoihin, toimintatapoihin sekä jo rakennettuihin kohteisiin mm. Jyväskylän Asuntomessuilla.

Perheen terveellinen hirsitalo rakentuu Savonlinnaan kaupunkialueelle, josta perheen pojilla on lyhyt matka jääkiekkoharrastuksensa pariin.
Koti on suunniteltu neljälle hengelle siten, että tilaa jää mukavasti elämiselle sekä yhdessäololle.

Innokkaat rakentajat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa kesäkuussa 2015. Nyt pääset seuraamaan heidän rakentamisensa vaiheita.

Katso missä vaiheessa ollaan:

2549_362197351_2015223111740.jpg
Lounatuulen runko saatiin pystytettyä joulukuun alussa 2014. Tästä se alkaa.
Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20213_69680.jpg
Höyrynsulkulevyllä huipputiiveys
Kingspan -eristeiden alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean vesihöyrynvastuksen ansiosta niitä käytetään höyrynsulkuna villarakenteisessa seinä- tai yläpohjarakenteessa, jolloin eristeet korvaavat perinteisen höyrynsulkumuovin.Kingspan -eristeiden tuotevalikoimasta käytetään höyrynsulkukerroksena Kingspan Therma -eristelevyjä. Kingspan Therma on noin 8 kertaa höyrytiiviimpää kuin perinteinen muovikalvoinen höyrynsulku. Höyrynsululla tarkoitetaan rakennekerrosta, jonka pääasiallinen tehtävä on estää haitallinen kosteus ja ilmavirta sisätiloista rakenteeseen. Kingspan Therma höyrynsulkuna parantaa lisäksi rakenteen lämmöneristävyyttä ja ohentaa samalla huomattavasti rakenteen kokonaispaksuutta. Kingspan -eristeillä saavutetaan energiatehokas ja kokonaisedullinen toteutus höyrynsulkurakenteissa.
202111_73664.jpg
Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi
Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa monen haaveissa siintää kauniin yhtenäinen lattia, jota ei haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Toive on nykyisin helppo toteuttaa, sillä Vieserin laatoitettavien kansien valikoima on laajentunut erittäin monipuoliseksi.
20211_68214.jpg
Pilottikäytössä oleva virtuaalikypärä mahdollistaa työmaakierroksen etänä
NCC on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön virtuaalikypärän rakennustyömailla. Trimble XR10 -virtuaalikypärä on käytössä OOPSin toimitilahankkeessa Leppävaarassa, jonne rakennetaan mittalaite- ja ohjelmistotalo Trimblen uutta Suomen pääkonttoria.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton