Vertaa vinyyli- ja puuaidan hintaa

Kauniit aitamallit ja tyylit korostavat kiinteistösi ja pihasi ulkonäköä sekä asuinympäristösi ja piha-alueesi viihtyisyyttä. Kaunis, aina kunnossa ja siistinä oleva aita, terassi, parveke tai laituri nostaa kiinteistösi arvoa, investointisi ei mene hukkaan, sillä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo.

Tuotteemme kestävät kuumat kesät ja kylmät talvet. Sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, lämpötiloihin -50C - +65C. Kestää myös UV-säteilyn haalistumatta!

Materiaalit ovat täysin kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät, ne myös kestävät mm. suolaveden, kukkien, puiden ja pensaiden seassa, mm. lehtivihreä ei tartu niihin. Materiaalien pinta ei hilseile eikä väri irtoile, niistä ei lähde tikkuja eivätkä ne lahoa. Tuotteiden työstö ja asennus on helppoa ja siitä selviää itsekin asennusohjeidemme avulla.Tuotteet voi myös purkaa ja kasata uudelleen. Tosi kätevää!

Kuuden vuoden aikana kertynyt lika lähtee pesemällä vinyyliaidasta.Kuuden vuoden aikana kertynyt lika lähtee pesemällä vinyyliaidasta.

Miksi Fineran vinyylituotteet?

  • Tuotteitamme ei tarvitse pintakäsitellä koskaan, vain kevyt pesu riittää.
  • Kaikki materiaalit ovat virallisesti testattuja, myrkyttömiä eivätkä aiheuta allergioita.
  • Kirjallinen materiaalitakuu.

Jätä yhteydenottopyyntö Fineralle


Fineran vinyylituotteet kestävät kuumat kesät ja kylmät talvet. Sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, lämpötiloihin -50C - +65C. Kestää myös UV-säteilyn haalistumatta!Fineran vinyylituotteet kestävät kuumat kesät ja kylmät talvet. Sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, lämpötiloihin -50C - +65C. Kestää myös UV-säteilyn haalistumatta!
 
Julkaistu
23.2.2015