Sisustukselliset rullakaihtimet tuovat uutta väriä ja ilmettä kotiin

Pitkät valoisat kesäyöt ja kirkkaasti, mutta alhaalta paistava aurinko asettavat omat haasteensa pohjoismaisen kodin valonhallinnalle. Rullakaihtimien avulla valonhallinta kodissa on helppoa.
Pisla tuo markkinoille uuden, sisustuksellisen rullakaihdin-tuoteperheen, joiden upeat värit ja hauskat yksityiskohdat tekevät ikkunoistakin katseenvangitsijan. Aino-, Ellen- ja Silvia-rullakaihtimet ovat kodin kaunistus, kun taas Presto Day & Night -rullakaihdin pimentää huoneen kuin huoneen tyylikkäästi ja tehokkaasti.

 

Country style -henkisessä Pisla Aino -rullakaihtimessa katse kiinnittyy kaihtimen valkoisessa alalaidassa olevaan, päävärin sävyiseen ruudulliseen rusettinauhaan. Valittavana on neljä tyylikästä väriä: vaaleanpunainen, vaaleanharmaa, pellava ja musta.

Harmaa-valkokuvioisen Pisla Silvia -rullakaihtimen somisteena on alalaidan leikkaus. Kaihtimen hopeanväriset kannakkeet, metallinen ketju ja metallinen alatanko tekevät kaihtimesta helposti käsiteltävän ja erityisen ryhdikkään.

Pisla Aino -rullakaihdin.Pisla Aino -rullakaihdin.

Yksivärinen Pisla Ellen -rullakaihdin on helppo asentaa paikoilleen erillisen asennuskiskon ansiosta: kiinnitetään pari ”klipsiä” kattoon ja seinään ja asetetaan kaihdin paikoilleen. Joko valkoiset, antrasiitin väriset (tummanharmaat) tai hopeiset mekanismit ja alalistat sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

 

Lähes täydellisesti pimentävän Presto Day & Night -rullakaihtimen alalista on muotoiltu siten, että kankaat kulkevat lähellä toisiaan limikkäin, minkä ansiosta huone pimenee tehokkaasti. Valittavana on neljä eri sävyä: harmaa, beige, valkoinen ja musta.

Pisla Ellen -rullakaihdin.Pisla Ellen -rullakaihdin.
Pisla Silvia -rullakaihdin.Pisla Silvia -rullakaihdin.
Sekä sisätiloihin että vaikkapa lasitetulle parvekkeelle sopivan Presto Screen -kaihtimen screen-kangas siivilöi valoa ja blokkaa tehokkaasti lämpöä ulospäin (jopa 95-97%) aurinkoisella säällä. Materiaali antaa myös tehokkaan näkösuojan: sen läpi näkee ulos, mutta ulkoa ei nähdä sisään. Värivaihtoehtoina: valkoinen ja vaalean harmaa.

 

Kaikki Pislan korkealuokkaiset rullakaihtimet valmistaa Pislan tytäryhtiö Vertex SA.

Rullakaihtimien mitat

Aino ja Ellen leveydet 70 cm - 200 cm, korkeus 170 cm
Silvia leveydet 70 cm - 180 cm, korkeus 170 cm
Presto D&N, pimentävä leveydet 70 cm - 180 cm, korkeus 160 cm
Presto Screen leveydet 70 cm - 200 cm, korkeus 170 cm

 

 
Julkaistu
19.2.2015