Suuri markiisien yhteisostokampanja tulossa!

Laadukkaat markiisit edullisesti!

Rakentaja.fi Verkkokauppa ja Pisla järjestävät jälleen suuren markiisien yhteisoston. Mikäli olet harkitsemassa markiisien ostoa, voit liittyä suureen yhteisostoon. Liittyminen ei velvoita sinua vielä ostamaan markiiseja, vaan saat yksilöidyn tarjouksen juuri valitsemistasi tuotteista. Yhteisoston tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman edullinen tarjous markiiseista kaikille kiinnostuneille.

Kokeile markiisia visualisointityökalulla!
Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.

Laadukkaat markiisit Pislalta

Markiisit valmistaa Pislan tytäryhtiö puolalainen Vertex S.A., jolla on takanaan pitkä tuotekehitys markiisien parissa. Siksi näissä markiiseissa ei ole ”lastentauteja” vaan tuloksena on laadukas, perusteellisesti testattu ja toimiva tuote. Moottorin ja muiden optioiden toimittajaksi on valittu Eurooppalainen laadustaan tunnettu kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Somfy. markiiseja on saatavana nyt myös puoli- ja täysikoteloituna. Uutuus!

  • Suojaa auringolta
  • Suojaa pihakalusteita ja muita pintoja
  • Elävöittää talosi ulkonäköä
  • Hyvät varusteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta

Kaikilla markiisiin liittyvillä tuotteilla on 2 vuoden takuu, lisäksi akryylikankaan takuu on 5 vuotta.

Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.
 
Julkaistu
23.2.2015