Pystypuitteeton lasiterassi avartaa näköalat

Olipa vuodenaika mikä tahansa, näkymä ympäristöön on suomalaisille usein henkireikä. Uusi pystypuitteeton lasiterassi avartaa maiseman eteemme esteettömästi.

Uuden lasiterassin lähtökohtana on ajattomuus ja esteettömyys. Lasiterassin puitteettomat lasielementit, sirot rakenteet ja viimeistellyt yksityiskohdat luovat aineettoman vaikutelman. Sen yksityiskohdat on muotoiltu optimaalisesti. Lasielementit liukuvat sivuun ja limittyvät viemättä juurikaan sisätilaa. Terassin koko pinta-ala voidaan käyttää hyödyksi sisustuksessa.

Lumon tarjoaa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Yhtenäinen kokonaisuus luo kestävää viihtyisyyttä.Lumon tarjoaa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Yhtenäinen kokonaisuus luo kestävää viihtyisyyttä.
Runkoon asennetut pystypuitteettomat liukuovet takaavat terassilta lähes esteettömän näköalan. Käyntiovia voidaan sijoittaa lasiterassin joka sivulle. Ovi aukeaa kahvasta normaalin oven tapaan ja on myös lukittavissa. Mikäli jollekin seinälle, sen alaosaan tai kattoon tarvitaan intimiteetti- tai auringonsuojaa, on kätevintä valita Lumon lasiterassiin suunnitellut auringonsuojaverhot. Mahdollista on myös käyttää massavärjättyä, hiekkapuhallettua tai muita erikoislaseja. Kaikki lasiterassissa käytetyt lasit ovat turvalasia.

Lasiterassi sopii tiloihin, joissa ei ole kaidetta, vaan lasitus kulkee lattiasta kattoon. Se soveltuu esimerkiksi omakotitalojen terasseille tai kerrostalojen kattoterassille. Lasiterassissa on lisäksi integroidut aurinkosuojaverhot ja sadevesijärjestelmä.

Mitä lisäarvoa tuo lasitettu terassi?

Lasitetusta terassista on helppo tehdä paikka, jossa koko perhe viihtyy yhdessä. Sen tarjoamat mahdollisuudet ovat laajat, sillä siellä yhdistyvät sisätilojen mukavuudet sekä luonnon rauha.

Tilassa voi harrastaa tai vain olla ja rentoutua. Se on myös loistava paikka juoda kahvit, ruokailla tai järjestää kutsuja. Lapset viihtyvät terassilla, joka on suojaisa ja viihtyisä leikkipaikka. Se tarjoaa myös käytännöllisen ulkotilan lemmikkieläimille.

puitteeton_terassi_

Miten hankin?

Parhaiten lasiterassiunelma toteutuu ottamalla yhteys Lumonin lasiterassiasiantuntijaan. Hän tuntee paikalliset viranomaisvaatimukset ja tarvittaessa auttaa lupien hankinnassa.

Häneltä voit myös kysyä perustusten teosta ja muista rakentamiseen liittyvistä asioista. Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
17.2.2015