Uuden sukupolven maalämpöpumput - jokaiseen kohteeseen sopiva kokonaisuus

Uuden sukupolven maalämpöpumput on pakattu täyteen hienostunutta tekniikkaa, mutta samalla ne ovat uskomattoman helppoja asentaa ja käyttää. Lämpöpumput on suunniteltu liitettäväksi lämmönjakojärjestelmiin kuten patteri-, tai lattialämmitysjärjestelmiin, ja ne tarjoavat hämmästyttäviä säästöjä ja suuria ympäristöetuja.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Energiatehokkuus nyt entistä suurempi

NIBE:n uusien lämpöpumppujen energiankulutus on jopa 15 % pienempi edeltäjiinsä verrattuna. Tässä luvussa on otettu huomioon mm. kompressorien parannettu suorituskyky ja energiaa säästävistä kiertovesipumpuista ja lämminvesivaraajien paremmasta eristyksestä saatavat säästöt. Koska sekä CO2 -päästöt että energiakustannukset alenevat, tämä energiatehokkuuden kasvu on hyvä uutinen sekä omakotitalon omistajille että ympäristölle.

Värinäyttö

Käyttäjäystävällisyys on saavuttanut aivan uuden tason uuden sukupolven maalämpöpumpuissa. Suuri, havainnollinen värinäyttö tarjoaa selkeät tiedot lämpöpumpun tilasta, käyntiajasta ja kaikista lämpötiloista. Helppokäyttöisen ohjausyksikön avulla käyttäjä saa lämpöpumpusta parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pystyy aina säätämään sisälämpötilan miellyttäväksi.

750

Mukavuus

Kaikissa NIBEn sisäänrakennetulla lämminvesivaraajalla varustetuissa maalämpöpumpuissa on latauskierukka, joka takaa entistä tehokkaamman vedenlämmityksen ja lämminvesivaraajan nopeamman latauksen. NIBEn sisäänrakennetulla RST lämminvesivaraajalla varustetuissa maalämpöpumpuissa on latauskierukka.
Voit säästää vielä enemmän energiaa ohjelmoimalla lämpöpumpun kotitalouden vaihtelevien lämmöntarpeiden mukaisesti joko päivä- tai viikko-ohjelmalla tai vielä pidemmäksi ajaksi. Se tarkoittaa, että voit esimerkiksi ohjelmoida sisälämpötilan nousemaan, kun olet palaamassa lomalta kotiin. Lisäksi NIBEn uudet lämpöpumput ovat niin hiljaisia, että tuskin kuulet niiden käyntiä.

Käyttäjäystävällisyys

Uuden sukupolven lämpöpumpuissa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, josta on hyötyä sekä loppukäyttäjälle että asentajalle. Esimerkiksi aloitusopas aktivoituu automaattisesti ja ohjaa asentajan nopeasti ja oikein asennusprosessin läpi. Järjestelmään kuuluu myös ohjetoiminto, joka antaa lisätietoja eri toiminnoista, ja hälytystoiminto, joka kiinnittää huomion ongelmiin ja suosittelee toimenpiteitä.
Kompressorimoduuli on helppo irrottaa. Se on selkeä rakenteeltaan, mikä helpottaa asennusta ja huoltoa. USB-liitäntöjen ansiosta ohjelmiston päivitys ja käyttötietojen lataaminen käy nopeasti ja helposti.

Useita toimintoja

Erilaisten lisävarusteiden avulla uudet NIBEn maalämpöpumput pystyvät paljon muuhunkin kuin lämmittämään talon ja käyttöveden. Lisävarusteet on mitoitettu sopimaan yhteen päälaitteen kanssa niin, että ne muodostavat yhtenäisen ja virtaviivaisen järjestelmän. Lisävarusteita ohjataan lämpöpumpusta, jolloin tarvitaan vain yksi ohjausjärjestelmä.

Laaja valikoima - jokaiselle joku

NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löytyy eri teho- ja hintaluokan laitteita, joista löytyy rakentajalle tai remontoijalle sopiva maalämpöpumppu. Maalämpöpumppuun käytetty investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti korkean hyötysuhteensa ansiosta.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Lämmityksen etävalvonta ja ilmaista lisäturvaa

Nibe Uplinkin avulla saat nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä ja sen tämänhetkisestä tilasta. Saat havainnollisen ja hyvän lähtökohdan lämmityksen ja käyttöveden seurantaan ja ohjaukseen. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa saat ilmoituksen siitä sähköpostitse, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen takuu. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.
NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun, joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä. NIBETURVAN lisäsuojan takuun rinnalle varmistat hankkimalla koti- tai kiinteistövakuutuksen, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

750

NIBE™ F1255: Invertteri maalämpöpumppu, markkinoiden paras vuosihyötysuhde!

Uutuusmaalämpöpumppu NIBE™ F1255 on saatavissa kahdessa eri teholuokassa soveltuen näin pienten ja suurten kotien lämmönlähteeksi. NIBE™ F1255:ssa on taajuusohjattu kompressori sekä kierroslukuohjattu kiertovesipumppu. Laitteen teholuokka on markkinoiden paras.

Lämpöpumppu on energiatehokas: se mukautuu kodin energiantarpeeseen automaattisesti. Tästä johtuen lämpöpumppu toimii oikealla teholla pitäen lämmityskustannukset mahdollisimman pieninä.

750

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE maalämpöpumpusta


 
Julkaistu
16.2.2015