Smart Bidetta – toimii hanaan koskematta

Etäkäytettävä Smart Bidetta ei kaipaa enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Näin käsisuihku voidaan asentaa etäälle itse pesuallashanasta. Tämä on erittäin iso etu varsinkin wc-tiloissa, joissa hana ja pesuallas eivät ole wc-istuimen välittömässä läheisyydessä. Älykäs Bidetta on turvallinen valinta, sillä hanan tarkka termostaattinen ohjausyksikkö antaa juuri sellaista vettä kuin haluat ja pitää veden tasalämpöisenä pesun aikana.

 

Hanan toiminta on yksinkertaista: ottaessasi Smart Bidetta -käsisuihkun seinäkiinnikkeestä, vesi alkaa virrata automaattisesti hanasta. Kun sen jälkeen painat käsisuihkun painikkeesta, veden tulo siirtyy käsisuihkuun. Käytön jälkeen laitat käsisuihkun taas takaisin seinäpidikkeeseen ja hana sulkeutuu automaattisesti. Voiko henkilökohtaisen hygienian hoitaminen olla enää helpompaa?

Etäkäytettävä  Smart Bidetta ei kaipaa enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Näin käsisuihku voidaan asentaa etäälle itse pesuallashanasta.Etäkäytettävä Smart Bidetta ei kaipaa enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Näin käsisuihku voidaan asentaa etäälle itse pesuallashanasta.

Oras Optimoissa on nyt ekonappi

Oras on kunnioittanut puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuajoista asti. Jo 1970-luvun alusta lähtien on tuotteidemme hanatekniikassa pääpaino laitettu käyttäjäystävällisyyteen sekä veden ja energian säästöön. Pari vuosikymmentä myöhemmin tuotteisiin kehitettiin ns. ekonappi, jonka avulla veden säästäminen oli entistä vaivattomampaa.

Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi. Pesuallashanoissa toiminto lisää vedensäästön ohella myös hanojen käyttöturvallisuutta. Tämä näkökulma otetaan tänä päivänä entistä vahvemmin huomioon etenkin lapsiperheiden ja iäkkäiden ihmisten käyttöön valittavissa hanoissa.
Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi.Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi.

Ekonappi tuo lisää turvallisuutta ja vedensäästöä

Ekonappi tekee veden ja energian säästämisestä helppoa. Kun hana avataan, vettä tulee ensin pienemmällä – toki useimmiten riittävällä – virtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua. Ekonappi toimii myös turvallisuustekijänä eli hanan lämpötilanrajoittimena. Oras Optiman ekonappi on väriltään tumman harmaa ja tyylikkäästi integroitu vipuun. Uudet ekonapilliset Optimat tulevat myyntiin tässä kuussa.
 
Julkaistu
16.2.2015