Tervetuloa Keittiömaailma Isku Porin avajaisiin 13.–15.2.2015

Osoite: Itsenäisyydenkatu 1-5, Pori.

Avoinna pe 10-19, la 10-16, su 12-16

Porin Keittiömaailma on monipuolinen, ammattitaitoinen ja palveleva monien merkkien keittiömyymälä. Saat saman katon alta kaiken, mitä keittiöösi tarvitset: laajan mallistovalikoiman, suunnitteluavun, kodinkoneet, kalusteet, hanat, tasot, asennuksen tai vaikkapa koko remontin.

Esillä on lukuisia valmiita keittiöryhmiä, täysin toimiva testikeittiö sekä kylpyhuoneryhmiä, kodinhoitohuoneita ja säilytysjärjestelmiä.

Avajaisten ohjelmaa:

  • Ilotulitus perjantaina klo 17.30
  • Kakkua ja pullaa kaikkina päivinä
  • 500 €:n lahjakortti Iskuun tai AEG:n induktiotaso kaupan päälle! (20 nopeimmalle yli 5000 € keittiökaupan tehneelle.)
  • PE-SU kaikki Iskun tehtaalla valmistetut tuotteet -25%
  • Osallistu arvontaan ja voita 3000 € lahjakortti!

 

Tervetuloa tutustumaan!

avajaiset_pori
Uudessa myymäläkonseptissa korostuvat elämyksellisyys, ostamisen miellyttävyys ja vaivattomuus. Asiakas löytää uudesta kauppapaikasta kiinnostavat laatubrändit ja monipuolisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Uudet myymälät tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua. Asiakas saa suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja remontointiavun samasta paikasta kaikkiin kodin tiloihin. Myymäläympäristön viihtyisyyteen on panostettu. Asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla itse eri sisustusmateriaalien yhteensopivuutta sekä kodinkoneiden monipuolisia toiminnallisuuksia samalla kun hän nauttii kupin vastajauhettua kahvia Suomen pisimmän keittiöpöydän äärellä.

 

Isku ja Keittiömaailma palvelevat yhdessä

Tilaa maksuttomia esitteitä!

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
10.2.2015