Löydä unelmiesi parkettilattia

Ideoita ja inspiraatiota parketin valintaan

Kodin sisustuksen suunnittelussa yksi tärkeimpiä päätöksiä on lattian valinta. Upofloor Floor Designer –ohjelma auttaa sinua löytämään kotiisi ja sisustustyyliisi sopivan parkettilattian. Floor Designerilla voit kokeilla miltä sama huonetila näyttää eri parkettivaihtoehdoilla. Ohjelma sisältää useita eri parketti- ja tilavaihtoehtoja, joita yhdistelemällä näet miten parketin sävy muuttaa tilan olemusta ja tunnelmaa. Floor Designerin käyttö on helppoa, hauskaa ja inspiroivaa. Kokeile vaihtoehtoja ja löydä oma Upofloor-parkettisi.

Kokeile ja suunnittele - päästä mielikuvituksesi lentoon Upofloor Floor Designerin avulla!

Upofloor-parketti kaunistaa kotisi

Aidosta puusta valmistettu parkettilattia luo ajattoman tyylikkään lähtökohdan sisustamiselle. Parkettilattian värisävyllä ja pintakuvioinnilla on keskeinen merkitys tilan tunnelman luomisessa ja persoonallisen sisustuksen rakentamisessa. Voit valita kotisi lattiapinnaksi vaalean ja raikkaan, aistikkaan kevyen parketin tai tumman ja edustavan, arvokkuutta huokuvan puulajin. Parketti luo ympärilleen viihtyisän ilmapiirin ja luo upeat puitteet niin huonekaluille kuin muullekin sisustukselle.

Mallistomme sisältävät sekä perinteisiä että trendikkäitä eri tavoin pintakäsiteltyjä parketteja. Peruspintakäsittelyt ovat lakkaus ja öljyäminen. Näiden lisäksi lattian ulkonäköön saadaan erilaista ilmettä mm. petsauksella, harjauksella sekä lautojen reunaviisteillä.

Parketin sauvaisuus kertoo kuinka monesta rinnakkaisesta palasta parketin pintakerros on valmistettu. Sauvaisuus vaikuttaa erityisesti lattiapinnan ilmeen elävyyteen ja rytmikkyyteen. 3-sauvaiset parketit ovat ajattoman klassisia. Yksisauvaisilla Kartano-parketeilla (leveys 138 tai 188 mm) luodaan sisustukseen avaruutta ja ylellisyyttä.

Upofloor Tammi Kartano Nature 138 valkoöljyttyssä parketissa on kuulaan lämmin värisävy.Upofloor Tammi Kartano Nature 138 valkoöljyttyssä parketissa on kuulaan lämmin värisävy.

Täydellinen puulattian rakenne

Upofloor-parkettien puulajeiksi on valittu laaja valikoima erilaisia, mutta kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia puulajeja. Valikoimassamme on mm. tammi-, pyökki-, saarni-, koivu- ja pähkinäparketteja.

Upofloor-parketti on valmistettu kokonaan aidosta puusta. Puu on elävä materiaali ja siksi se elää vuodenaikojen ja olosuhteiden mukana. On tärkeää, että parketin runkorakenteen osat sekä rungossa käytettävät puumateriaalit vähentävät puun elävyyttä. Upofloor-parketin kolmikerroksinen ristiinliimattu rakenne on valmistettu siten, että se estää tehokkaasti ilmankosteuden vaihteluista johtuvaa puun elämistä.

Valkoiseksi petsatussa Upofloor Tammi Kartano 188 Frost –parketissa tammen luonnollista syykuviota on korostettu hopeanvärisellä öljyllä.Valkoiseksi petsatussa Upofloor Tammi Kartano 188 Frost –parketissa tammen luonnollista syykuviota on korostettu hopeanvärisellä öljyllä.

Helppo asentaa

Upofloor-parkettien asennus on helppoa ja nopeaa RealLOC-lukkopontin ansiosta. RealLOC-parketin perusideana on lukkopontti, joka liittää ja lukitsee vierekkäiset parkettilaudat tarkasti ja tiiviisti toinen toisiinsa, ilman liimausta. Asennus käy kätevästi ja lattia on heti käyttövalmis. Pinta on erittäin tasainen ja saumat ovat lähes näkymättömät. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeää noudattaa asennusohjeita ja varmistaa, että asennusolosuhteet ovat oikeat.

Parketin alusmateriaaliksi asennetaan Upofloor Tuplex, joka muodostuu yhdestä tiiviistä ja yhdestä hengittävästä polyeteenikalvosta ja niiden välissä olevista polystyreenirakeista. Rakenteensa ansiosta tuote on pysyvästi joustava sekä siisti asentaa. Se toimii myös riittävänä kosteussuojana, joten erillisiä muovikalvoja ei tarvita. Tuplex parantaa askelääneneristävyyttä ja sen joustava rakenne tasoittaa alustan pienet epätasaisuudet antaen parketille ihanteellisen asennusalustan.

Upofloor Tammi Cappucino 3-sauvaisen parketin tunnelmallinen ilme on saatu aikaan erityisellä ikäännytyskäsittelyllä sekä valkoöljytyllä pinnalla.

Upofloor Tammi Cappucino 3-sauvaisen parketin tunnelmallinen ilme on saatu aikaan erityisellä ikäännytyskäsittelyllä sekä valkoöljytyllä pinnalla.
 
Julkaistu
7.4.2015