Ylellinen ja nykyaikainen Kontio Laajaranta

Kontio Laajaranta on ylellinen ja nykyaikainen koti vaativaankin makuun. Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Isot maisemaikkunat tuovat runsaasti valoa korkeaan ja ilmavaan oleskeluruokailu-keittiötilaan. Tilat ovat hyvin jäsenneltyjä ja kokonaisuus on toimiva. Saunaosasto sijoittuu omaan rauhaansa rakennuksen toiseen päätyyn ja sieltä, kuten oleskelutiloistakin, on yhteys ulos terassille ja puutarhaan.

Messukohteen sisustussuunnittelu asukkaiden toiveita kunnioittaen

Kontio Laajarannan luonnonläheisestä ja levollisesta sisustuksesta vastasi sisustussuunnittelija Kirsi Valanti. Yksikerroksisessa hirsitalossa on neljä huonetta, keittiö ja saunaosasto, jotka on jäsennelty toimivaksi kokonaisuudeksi.

Sisustuksen tavoitteeksi asetettiin ekologisuuden ohella selkeys, suomalaisuus ja ajaton tyylikkyys. Kirsi Valanti sanoo arvostavansa hirren vaakaraitojen ja puukuvioiden muodostamaan vahvaa visuaalista elementtiä, joka luo luonnonmukaisen taustan muulle sisustukselle. Kaunis puu kaipaa hänen mielestään rinnalleen rauhoittavia värejä ja levollisia pintamateriaaleja.

Tutustu tarkemmin Kontio Laajarannan sisustukseen
 


 Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden. Moderni ja vahva hirsi yhdistettynä suuriin ikkunoihin, harkittuun pohjaratkaisuun ja vaaleaan sisustukseen luo viihtyisän kokonaisuuden.

Laajarannan rakennusvaiheet Jyväskylän asuntomessuille

 

Löytyy Kontion Koti -talomallistosta

Talomalli löytyy Kontion Koti -talomallistosta nimellä Laajaranta. Eri pohjavariaatiot mahdollistavat saman idean toteuttamisen erilaisille tonteille, jolloin näkymät ja ilmansuunnat voidaan huomioida parhaalla mahdollisella tavalla.

Kontion Koti -mallisto tarjoaa erilaisia hirsitaloja perinteisestä moderniin. Kaikki mallit ovat ekologisia ja energiatehokkaita, suomalaiseen maisemaan - maaseudulle tai taajamaan, kesään ja talveen - soveltuvia rakennuksia arkkitehtuuriltaan ja rakennustekniikaltaan.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
27.1.2015