Olethan varmistanut, ettei tuleva kotisi jää hämäräksi ja pimeäksi?

Oletko aina mieltänyt sähkösuunnitelman myös valaistussuunnitelmaksi? Onnistunut valaistus tarvitsee ammattilaisen suunnitelua. Yksi kattokruunu keskellä olohuonetta tai säkkipimeässä tv:n katselu eivät edusta sitä suunnittelun parhaimmistoa. Winled-valaistussuunnitelma on sitä, mitä valaistussuunnittelun kuuluu edustaa: täydellisyyteen pyrkivää lopputulosta.

Winledin valaistussuunnitelma ei ole vain rasteja pohjapiirustuksessa vaan oman kotisi 3D-mallinnus. Kotisi ei suinkaan tarvitse olla valmis tai edes ensimmäistä perustusharkkoa olla asennettuna ennen valaistussuunnitelman tekoa. Winled rakentaa 3D-mallinnoksen kotisi valaistuksesta vaikka pelkistä pohjapiirustuksista. 

Valaistussuunnitelma ja sisustussuunnitelma eivät korvaa toisiaan, mutta eivät myöskään sulje toisiaan pois. Winledin valaistussuunnitelma keskittyy yleisvalaistukseen, jonka ansiosta kaikki kaunis ja sisustuksellinen pääsevät arvoiseensa asemaan. Valaistussuunnitelma jättää tilaa perintövalaisimille ja muotivalaisimille ja se elää vuosin varrella pitäen kotisi avarana ja viihtyisänä, kun hämäriä nurkkia ei enää jää syömään neliöitä.

3D-suunnitelman avulla hahmotat, miltä kotisi tulee oikein valaistuna näyttämään. Kaikki tärkeä tekninen informaatio, kuten mm. valon tasot ja valonjakokaaviot otetaan huomioon ja taustalla tapahtuva suunnittelutyö on tärkeä osa prosessia. Lopputuloksena saadaan optimaalisesti valaistu koti, jonka pysytyt hahmottaamaan 3D-mallinnoksesta.

Vuodesta 2012 lähtien Winled on suunnitellut useita kohteita Suomen Asuntomessuilla. Ansiokkaasti suunnitellut kohteet ovat myös saavuttaneet palkintoja.

Tältä 3D-valaistussuunnitelma näyttää:

Artikkeliin upotettu TV-esitys ei ole enää käytettävissä

Winledin valaistussuunnitelma ei ole vain rasteja pohjapiirustuksessa.

Ledit parhaaseen suunnitelmaan

Winled-valaisinmallisto edustaa korkeinta mahdollista laatuvaatimustasoa, mitä LED-valaisimilta voidaan edellyttää. Winled-valaisimia käyttämällä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä perinteiseen valaistustapaan verrattaessa.

Valaisinten erittäin pitkä käyttöikä mahdollistaa huoltovapaan ja energiatehokkaan valaistuksen vuosiksi.

Kaikki Winled-valaisimet kuuluvat joko energialuokkaan A, A+ tai A++. Kätevällä säästölaskurilla huomaat, paljonko vaihto winled-valaisimiin säästää.

Klikkaa tästä säästölaskuriin

Katso, miksi valaistussuunnitelma kannattaa tehdä:

VIDEO/Esitys ei ole käytettävissä
_
_

Ota yhteyttä 3D-valaistussuunnittelusta

 

 

Tarkempaa tietoa valaitussuunnittelusta ja hinnoista saatte lähimmältä jälleenmyyjältä.

Katso lähin jälleenmyyjä täältä

 

Mikäli et tavoita jälleenmyyjää, jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella:

 
Julkaistu
7.9.2015